Bundesliga

Gafa incredibila in Bundesliga. Bayern a avut 12 jucatori in teren pentru 20 de secunde. Care a fost explicatia

Sursă foto: twitter.com/

Scene care sunt vazute cu greu chiar si la fotbalul amator s-au petrecut, sambata, in timpul meciului dintre Freiburg si Bayern Munchen, in prima liga a Germaniei.

La o schimbare programata de bavarezi in minutul 80 s-a petrecut incurcatura care a dus la o situatie bizara, ca vreme de 20 de secunde campioana Germaniei sa aiba 11 jucatori de camp pe teren.

Niklas Sule a fost trimis in teren pentru a-l inlocui pe Corentin Tolisso, fortat sa iasa din cauza unei probleme de sanatate.

Intre timp pe teren a fost trimis si Marcel Sabitzer in locul lui Kingsley Coman, numai ca acesta din urma a uitat sa paraseasca suprafata de joc.

Partida a continuat pana cand la solicitarea gazdelor arbitrul a oprit meciul numarandu-i pe jucatorii lui Bayern. Si au iesit 11 jucatori de camp.

"Niki Sule a intrat pe teren si am vazut ca n-a iesit nimeni. Apoi meciul a continuat. Am numarat jucatorii si i-am comunicat arbitrului. Daca nu faceam asta, nu cred ca se baga de seama", a spus dupa meci Nico Schlotterbeck pentru postul Sky.

Antrenorul lui Bayern a dat vina pe sistemul de afisaj al arbitrului de rezerva care a aratat un numar gresit.

In loc de numarul 11 al lui Coman, jucatorul care ar fi trebuit sa iasa, arbitrul de rezerva a aratat numarul 29 care nu exista pe foaia de joc a celor de la Bayern, a explicat Julian Nagelsmann.

"A fost o situatie ciudata. Tolisso a avut probleme la stomac si a fugit direct la vestiare. Coman n-a stiut ca trebuie sa iasa si a ramas pe teren 8-9 secunde. Nu a fost ceva care sa influenteze rezultatul final", a spus tehnicianul bavarezilor.

Bayern s-a impus in final, cu 4-1, chiar ultimul intrat Sabitzer inchizand tabela in minutul 90+6.



Gafa incredibila in Bundesliga. Bayern a avut 12 jucatori in teren pentru 20 de secunde. Care a fost explicatia