Bundesliga

Emiliano Martinez ar putea ajunge la campioana Germaniei

Sursă foto: https://twitter.com/emimartinezz1

Campion mondial cu Argentina, portarul Emiliano Martinez a ajuns in vizorul oficialilor de la Bayern Munchen.

Bavarezii au ramas fara portarul titular, dupa ce Manuel Neuer si-a rupt piciorul in vacanta dupa parcursul la Cupa Mondiala cu nationala Germaniei.

In varsta de 30 de ani, Emiliano "Dibu" Martinez evolueaza in prezent la Aston Villa, dupa ce in trecut a mai imbracat tricoul echipelor Oxford United, Sheffield Wednesday, Rotherham United, Wolves, Getafe si Reading.

Dibu a aparat o lovitura de departajare in finala Cupei Mondiale, lucrandu-i la mental pe francezi.

Acesta a avut o interventie providentiala in minutul 120+4 la sutul lui Kolo Muani, intr-o situatie unu la unu. O interventie in absenta careia la ora actuala n-am mai fi vorbit de Argentina ca despre noua campioana mondiala.

Oficialii lui Bayern Munchen se mai intereseaza si de marocanul Yassine Bounou, insa pretul fixat de Sevilla (30 de milioane de euro) este considerat prea mare.

Emiliano Martinez a primit "Manusa de Aur" pentru cel mai bun portar la Cupa Mondiala din Qatar.

Acesta a fost protagonistul unei scene reprobabile la festivitatea de premiere, cand a facut un gest obsecen catre fanii francezi.

"Am facut-o pentru ca m-au injurat tot meciul, iar arogantele astea nu merg cu mine", a spus Dibu pentru AS.comEmiliano Martinez ar putea ajunge la campioana Germaniei