Bundesliga

Eintracht Frankfurt smulge un punct campioanei Dortmund si ramane in coasta liderului

Meci nebun marti seara pe Commerzbank-Arena din Frankfurt, unde echipa gazda Eintracht a fost condusa de doua ori si a revenit de fiecare data pentru a termina la egalitate cu Borussia Dortmund, scor 3-3.

Revelatie a sezonului din Bundesliga cu patru victorii consecutive în primele patru etape, Eintracht nu a început deloc bine în fata campionilor de la Borussia Dortmund.

Piszczek si Reus au marcat într-un interval de doar patru minute pentru a asigura un avand linistitor pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Eintracht s-a trezit la viata dupa pauza si a întors rezultatul prin golurile marcate de Aigner (49) si japonezul Inui (51).

Borussia Dortmund a revenit la conducere prin decarul Gotze în minutul 54, dar gazdele au gasit puterea de a restabili o data în plus egalitatea.

Anderson s-a înaltat frumos la un corner si a plasat lovitura de cap pe coltul lung. Aflat pe linia portii fundasul Piszczek nu a mai avut ce face.

Bayern Munchen ramâne pe primul loc cu punctaj maxim

Bavarezii de la Bayern s-au impus cu 3-0 (1-0) pe teren propriu în fata lupilor de la VFL Wolfsburg.

Schweinsteiger a deschis scorul în minutul 24, pentru ca Mandzukic sa marcheze de doua ori în partea secunda împotriva fostei sale echipe.

La meciul de pe Allianz Arena au asistat 71.000 de spectatori.

Introdus în teren în locul lui Mandzukic pentru ultimele 11 minute regulamentare, Claudio Pizzarro a bifat meciul cu numarul 337 în Bundesliga, devenind astfel jucatorul strain cu cele mai multe prezente în prima liga germana.

Într-o alta partida din etapa a 5-a, Schalke a trecut peste esecul din weekend cu Bayern si a câstigat, scor 3-0, meciul disputat pe teren propriu cu Mainz.

Farfan a deschis scorul în prima repriza, Holtby a majorat cu o lovitura de cap în minutul 81, pentru ca Pukki sa închida tabela în chiar minutul 90.

Fortuna Dusseldorf a plecat cu toate punctele din deplasarea cu Greuther Furth. Fink si Ilso au marcat pentru a doua victorie a sezonului obtinutad e Fortuna.

Echipa din Dusseldorf este pe patru în 1.Bundesliga, cu un punct în fata campioanei Borussia Dortmund.



Eintracht Frankfurt smulge un punct campioanei Dortmund si ramane in coasta liderului