Bundesliga

Duel tare intre Bayern si Leipzig, doua vecine de clasament in Bundesliga

Runda cu numarul 16 din Bundesliga le aduce fata in fata, printre altele, pe campioana Bayern Munchen si Leipzig, doua echipe despartite de doar doua puncte inaintea duelului direct.

Bayern ocupa locul trei in clasament, cu 30 de puncte, in timp ce Leipzig e pe patru, cu 28 de puncte.

Bavarezii vin dupa o serie de trei victorii la rand, in timp ce Leipzig a alternat in ultimele cinci meciuri doua infrangeri cu trei victorii.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Bayern - Leipzig

Pentru ambele echipe cele trei puncte sunt vitale in lupta pentru titlul din Germania, mai ales ca Borussia Dortmund a luat un avans considerabil si orice pas gresit poate adanci prapastia.

Bayern are al treilea atac din Bundesliga, cu 32 de goluri marcate, si doar Borussia Dortmund (42) si Monchengladbach (35) au inscris mai multe goluri.

De cealalta parte, Leipzig propune cea mai buna defensiva din prima liga germana, cu doar 14 goluri primite. Din acest punct de vedere va fi un duel foarte interesant intre atacul lui Bayern si apararea lui Leipzig.

In ultimele patru meciuri directe au fost marcate nu mai putin de 17 goluri, astfel ca duelul de miercuri seara ar putea fi unul de peste 3.5 goluri, iar la BAUMBET un astfel de pronostic este premiat cu o cota de 2.05.

La ultimul meci direct Leipzig s-a impus, cu 2-1, dar aceea avea sa fie singura victorie in ultimele patru dispute cu Bayern.

Interesant este ca in cele patru meciuri amintite mai sus sapte dintre goluri au fost marcate in primele 30 de minute.



Duel tare intre Bayern si Leipzig, doua vecine de clasament in Bundesliga