Bundesliga

Dortmund revine de la 1-2 si o invinge pe Bayern

Sursă foto: twitter.com/BVB

Derby nebun in Bundesliga intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen. Un meci cu cinci goluri si rasturnari spectaculoase de scor.

Bayern a inceput mai ofensiv, cu o prezenta mai consistenta in jumatatea adversa, dar Dortmund a ratat prin Reus, scapat singur cu portarul, deschiderea scorului.

Lewandowski a deschis scorul in minutul 26 impotriva fostei sale echipe cu o lovitura de cap din sase metri. Un avantaj pe care Dortmund l-a anulat la patru minute dupa pauza prin Reus din penalty.

Acelasi Lewandowski refacea avantajul lui Bayern dupa doar trei minute, insa Reus puncta pentru 2-2 cu o reluare din interiorul careului, minutul 67, la o centrare din dreapta.

Paco Alcacer, golgeterul spaniol al Borussiei in acest sezon, a lovit decisiv in minutul 73 si a adus victoria pentru Dortmund, echipa care isi consolideaza astfel primul loc in clasamentul din Bundesliga.

Venit de la Barcelona, unde a lustruit banca, Paco Alcacer traieste a doua tinerete fotbalistica al Dortmund, ajungand la opt reusite in tricoul galben-negru. Sapte din aceste goluri au fost marcate cu Paco rezerva la inceputul meciului.

Caseta tehnica

Dortmund: Hitz - Piszczek, Akanji, Zagadou, Hakimi - Witsel, Weigl (Dahoud 46’) - Sancho, Reus (c), Bruun Larsen (Delaney 82’) - Götze (Alcacer 60’);

Bayern: Neuer (c) - Kimmich, Boateng, Hummels (Süle 65’), Alaba - Martinez - Gnabry (Sanches 74’), Goretzka, Müller (Wagner 82’), Ribery – Lewandowski

Dortmund se distanteaza la sapte puncte de Bayern in clasament.



Dortmund revine de la 1-2 si o invinge pe Bayern