Bundesliga

Degringolada la Bayern Munchen dupa 0-3 acasa cu Monchengladbach

Sursă foto: twitter.com/FCBayern

Bayern Munchen merge din rau in mai rau si ajunge la patru meciuri fara victorie dupa 0-3 pe teren propriu in fata celor de la Gladbach, rezultat care il pune sub presiune pe Niko Kovac.

Alassane Plea a deschis scorul dupa doar zece minute, pentru ca Lars Stindl sa dubleze avantajul oaspetilor sase minute mai tarziu completand un prim sfert de ora de cosmar pentru bavarezi.

Bayern s-a aruncat in atac, asa cum era de asteptat, in cautarea egalarii, dar reusita lui Robert Lewandowski a fost corect anulata pentru o pozitie afara din joc.

Gladbach a ramas periculoasa pe contraatac si doar imprecizia lui Florian Neuhaus a salvat-o pe Bayern pentru incasarea celui de-al treilea gol.

In cele din urma Gladbach si-a conturat victoria in minutul 88, cand rezerva Patrick Herrmann a inchis tabela.

O infrangere prin care Bayern pierde contactul cu liderul Borussia Dortmund, echipa distantata la patru puncte dupa victoria de senzatie obtinuta prin hattrick-ul spaniolului Paco Alcacer contra lui Augsburg.

Ultima reusita a jucatorului adus in vara de la Barcelona a fost dintr-o lovitura libera in ultimul minut. Augsburg a condus cu 1-0 si 2-1, dar in cele din urma Borussia Dortmund s-a impus, cu 4-3. Un adevarat thriller.



Degringolada la Bayern Munchen dupa 0-3 acasa cu Monchengladbach