Bundesliga

Bayern si-a revenit dupa umilinta din Cupa Germaniei

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayernEN/

Echipa Bayern Munchen a castigat de o maniera categorica partida disputata in deplasare cu Union Berlin, scor 5-2, in etapa a 9-a din Bundesliga.

 

Polonezul Robert Lewandowski si-a trecut in cont o dubla, in minutele 15 si 23, prima reusita fiind din lovitura de la 11 metri.

O maniera impresionanta de a celebra a 360-a aparitie in tricoul lui Bayern in Bundesliga.

Leroy Sane a marcat golul de 3-0 din pasa lui Thomas Muller, cel care oferise assist-ul si la reusita a doua a lui Lewandowski.

Union Berlin a redus din diferenta cu doua minute inaintea pauzei prin Gießelmann.

Dupa pauza Bayern a mai punctat de trei ori prin Coman (min.61) din pasa aceluias Muller, jucator care avea sa inchida tabela (min.79).

Al doilea gol al berlinezilor a fost reusit de Ryerson (min. 64).

La mijlocul saptamanii Bayern a fost eliminata rusinos pentru al doilea an consecutiv din Cupa Germaniei, dupa 0-5 in deplasare cu Borussia Monchengladbach.

Union Berlin incheie astfel o serie de 21 de meciuri fara infrangere pe teren propriu.

Caseta tehnica

Union: Luthe - Jaeckel, Knoche, Baumgartl - Trimmel (c) (Ryerson 63'), Khedira, Prömel (Teuchert 64'), Gießelmann - Haraguchi (Möhwald 75') - Becker (Voglsammer 75'), Awoniyi (Behrens 64').

Bayern: Neuer (c) - Stanisic (Pavard 68'), Süle, Hernandez (Upamecano 68'), Davies - Kimmich, Tolisso (Sabitzer 68') - Coman (Gnabry 80'), Müller, Sane (Musiala 62') - Lewandowski.



Bayern si-a revenit dupa umilinta din Cupa Germaniei