Bundesliga

Bayern revine de la 0-2 si castiga Der Klassiker. Haaland s-a accidentat!

Sursă foto: https://twitter.com/Bundesliga_EN/

Echipa Bayern Munchen s-a impus cu 4-2 in fata rivalei Borussia Dortmund, formatie pentru care norvegianul Erling Haaland a reusit o dubla in primele noua minute ale meciului.

Robert Lewandowski a anulat cele doua reusite ale tanarului atacant norvegian cu un hattrick in minutele 26, 55 si 89.

Goretzka s-a numarat si el pe lista marcatorilor cu un gol marcat in minutul 88.

Borussia Dortmund a inceput cum nu se poate mai bine meciul de pe Allianz Arena. Haaland a deschis scorul in minutul 2 si tot el a majorat avantajul galben-negrilor in minutul 9.

Pana la pauza Bayern a revenit pe tabela prin Lewandowski, a doua reusita a polonezului fiind dintr-o lovitura de la 11 metri acordata in urma interventiei arbitrajului video.

O prima repriza cu nu mai putin de 14 faze de poarta.

Haaland a iesit accidentat in minutul 59, iar pe final de partida Bayern a fortat victoria cu doua goluri reusite in trei minute.

Borussia Dortmund pierde al saptelea meci consecutiv la Munchen in fata rivalei bavareze.

Caseta tehnica

Bayern: Neuer (c) - Süle, Boateng (Martinez 70'), Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Sane (Hernandez 90'+1), Müller (Choupo-Moting 90'+1), Coman (Gnabry 66') - Lewandowski.

Dortmund: Hitz - Meunier, Hummels, Zagadou (Morey 70'), Schulz - Can, Delaney (Bellingham 70') - Reus (c) (Reinier 77'), Dahoud, Hazard (Brandt 59') - Haaland (Tigges 59').



Bayern revine de la 0-2 si castiga Der Klassiker. Haaland s-a accidentat!