Bundesliga

Bayern reduce salariile jucatorilor nevaccinati

Sursă foto: twitter.com/

Conducerea clubului bavarez a hotarat sa le reduca salariile jucatorilor nevaccinati in perioada petrecuta de acestia in carantina pentru covid.

Primul vizat de aceasta masura este internationalul german Joshua Kimmich, jucator care refuza sa se vaccineze si care a fost plasat in carantina dupa ce a intrat in contact cu persoane infectate cu Sars-Cov-2, anunta editia de duminica a publicatiei Bild.

Jucatorul in varsta de 26 de ani a fost plasat pentru a doua oara in carantina, dupa ce iesise din izolare in cursul zilei de marti.

Aceasta dupa ce a intrat in contact cu Niklas Sule, colegul sau de echipa testat pozitiv saptamana trecuta.

Conducerea clubului Bayern l-a anuntat pe Kimmich si pe alti patru jucatori ai echipei din Munchen ca vor avea salariile diminuate pentru perioada petrecuta in carantina.

Ceilalti patru jucatori nevaccinati din lotul lui Bayern sunt Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting si Michael Cuisance.

Germania se confrunta cu un puternic de noi infectari, in conditiile in care tara are o rata de vaccinare de 67.9%, ceea ce inseamna 56.5 milioane de persoane vaccinate cu schema completa.



Bayern reduce salariile jucatorilor nevaccinati