Bundesliga

Bayern Munchen completeaza careul de asi in Cupa Germaniei

Nicio surpriza miercuri seara intre VFL Bochum si Bayern Munchen in sferturile de finala din Cupa Germaniei, echipa bavareza impunandu-se cu 3-0 in deplasare.

Lewandowski a deschis scorul cu un sut la coltul lung in minutul 39 din pasa lui Muller. Mingea a intalnit si bara inainte de a intra in poarta. A fost primul sut periculos al atacantului polonez in meciul de la Bochum.

Bayern si-a majorat avantajul in minutul 60 prin Alcantara. Acesta a primit o minge de la acelasi Muller si a finalizat cu un sut din centrul careului deviat de un adversar.

Lewandowski si-a trecut in cont dubla in ultimul minut al meciului dupa o minge pierduta de gazde in propria jumatate. Vidal a facut o deposedare de manual, mingea a fost preluata de Robben si a urmat pasa decisiva pentru Lewandowski. O simpla formalitate pentru polonez sa-l execute pe portarul advers cu un sut din interiorul careului.

Bayern Munchen completeaza asadar careu de asi in Cupa Germaniei. Semifinalele se vor juca pe 19 si 20 aprilie, iar finala are loc conform traditiei pe Stadionul Olimpic din Berlin la 21 mai.

Hertha Berlin-Borussia Dortmund si Bayern Munchen-Werder Bremen sunt cele doua semifinale din acest an in Cupa Germaniei.



Bayern Munchen completeaza careul de asi in Cupa Germaniei