Bundesliga

Guardiola se bucura nemteste dupa titlul luat cu Bayern

Bayern Munchen a devenit campioana in Germania pentru a 24-a oara, stabilind un record: titlul a fost adjudecat cu sapte etape inainte de finalul campionatului.

Bayern a invins-o marti seara pe Hertha Berlin cu 3-1, un succes important care ii aduce antrenorului Pep Guardiola primul titlu in Germania, alaturi de cele trei din Spania si doua Ligi ale Campionilor.

Antrenorul spaniol s-a aflat la primul sezon pe banca lui Bayern si nu a ratat. Alaturi de jucatori, a sarbatorit succesul pe arena Olimpica din Berlin.

"Sunt multumit. Un alt trofeu pentru club este important. Vom manca si vom sarbatori pentru ca nu avem timp sa ne bucuram prea mult. Multe, multe multumiri pentru acest club care mi-a oferit posibilitatea sa antrenez acesti jucatori senzatonali", a declarat Guardiola la final.

A fost al 52-lea meci fara infrangere pentru Bayern, care a adunat 10 partide consecutive cu victorie in deplasari - un record in Bundesliga. Vechiul record era de noua meciuri castigate in deplasare, stabilit tot de ei sezonul trecut.

Bayern nu are timp de petrecere prea mult. Urmeaza sferturl de finala din Liga Campionilor, saptamana viitoare, contra lui Manchester United.



Guardiola se bucura nemteste dupa titlul luat cu Bayern