Bundesliga

Avancronica meciului Leverkusen - Stuttgart

Sursă foto: https://twitter.com/VfB_int

Etapa a 12-a din Bundesliga debuteaza, vineri seara, cu duelul dintre Bayer Leverkusen si VfB Stuttgart, un meci intre doua echipe aflate in suferinta.

Leverkusen este a 13-a in clasament, cu 11 puncte in tot atatea etape, in timp ce Stuttgart ocupa ultimul loc, cu 8 puncte. Doar o data in istorie cei de la Leverkusen au obtinut mai putine puncte intr-un debut de sezon pana la aceasta runda. S-a intamplat in sezonul 1982/83.

“Farmacistii” au pierdut la scor ultimele doua etape, 1-4 cu Hoffenheim acasa si 0-3 in deplasare cu Leipzig, in timp ce Stuttgart a intrerupt etapa precedenta o serie de patru infrangeri la rand cu un succes pe terenul lui Nurnberg, doar al doilea din actualul sezon.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Leverkusen - Stuttgart

Alaturi de Schalke, cei de la Stuttgart au cel mai slab atac din prima liga germana, cu doar opt goluri marcate.

La capitolul defensive Leverkusen si Stuttgart stau la fel, cu 24 de goluri incasate. Doar Fortuna Dusseldorf (25) a primit mai multe goluri in actualul sezon.

Mario Gomez, atacantul celor de la Stuttgart, a marcat de 12 ori in 14 meciuri contra celor de la Leverkusen, incluzand aici si doua hattrick-uri. In acest sezon “Super Mario” este golgeterul lui Stuttgart, cu trei goluri marcate din cele opt ale echipei.

Echipele probabile

Leverkusen: Hradecky – Tah, S. Bender, Jedvaj – Weiser, Havertz , L. Bender (c), Wendell – Bellarabi, Volland, Brandt;

Stuttgart: Zieler – Baumgartl, Kempf, Pavard – Maffeo, Gentner (c), Ascacibar, Aogo, Insua – Gonzalez, Gomez.

Redactia noastra recomanda un meci cu sub 2.5 goluri la Leverkusen - Stuttgart, miza care la BAUMBET e recompensata cu o cota de 2.45.



Avancronica meciului Leverkusen - Stuttgart