Bundesliga

Ancelotti dat afara de la Bayern Munchen

Sursă foto: twitter.com

Infrangerea usturatoare suferita de campioana Germaniei, miercuri seara, la Paris a declansat furtuna in interiorul clubului bavarez.

Bayern Munchen nu mai reprezinta forta de temut a Europei, iar in campionat echipa a pierdut puncte importante in raport cu rivalele la titlu. Astfel, potrivit unor surse ale postului britanic Sky, Ancelotti a fost concediat joi de conducerea clubului bavarez.

Esecul categoric scor 0-3 cu PSG, cel mai categoric suferit de Bayern in ultimii 21 ani in Champions League, a ridicat problema demiterii lui Carlo Ancelotti, tehnician despre care presa germana noteaza ca a pierdut vestiarul lui Bayern.

Ancelotti a surprins pe toata lumea cand a inceput la Paris fara Ribery, Robben, Hummels si Boateng in primul 11.

Jurgen Klopp de la Liverpool este vazut de Bild unul dintre posibilii inlocuitori ai lui Ancelotti, insa este putin probabil ca acesta sa se desparta prea curand de cormorani.

Willy Sagnol, secundul lui Ancelotti, va asigura interimatul pana la instalarea unui nou tehnician, iar numele lui Thomas Tuchel, fostul antrenor al Borussiei Dortmund, sau al lui Julian Nagelsmann, antrenorul de doar 30 ani al lui Hoffenheim, sunt luate in calcul.



Ancelotti dat afara de la Bayern Munchen