Balonul de Aur

Povestea de dragoste de la Balonul de Aur

Balonul de Aur a ascuns o poveste de dragoste interesanta. Nu este nici cea a lui Ronaldo si nici cea a lui Messi, ci cea a lui Sepp Blatter, presedintele FIFA.

Sepp Blatter are 77 de ani si de sase ani se stia ca este singur. Insa, la Balonul de Aur a aparut cu o femeie mai tanara cu 28 de ani decat el.

Blatter s-a afisat la ceremonie alaturi de o femeie imbracata in negru, iar toata lumea s-a intrebat cine este doamna de langa presedintele FIFA.

El s-a despartit de prietena sa poloneza, Ilona Boguska, in 2008. In urma cu trei ani spunea: "Cine stie, poate ca ma va lovi din nou iubirea. Asta nu-i o problema de varsta!"

Si nu a stat degeaba. Femeia cu care a venit la Balonul de Aur a stat intre el si Pele, aflandu-se dupa aceea ca este noua sa partenera de viata cu care traieste chiar din 2008. O cheama Linda Barras si este nascuta in 1964. Locuieste in Crans-Montana si are radacini armene.

Blatter a fost casatorit de trei ori si are un copil, o fata pe nume Corinne, doar cu prima nevasta, Liliane Biner. Apoi s-a casatorit cu Barbara, cu care a ramas in relatii de prietenie dupa divortul din 1999. In 2002 s-a casatorit cu o antrenoare de delfini, Graziella Bianca, insa casatoria a durat doar putin mai mult de un an. Graziella era prietena cu fata lui Blatter si avea putin peste 30 de ani cand a fost luata de nevasta de seful FFA, care pe atunci avea 67.

Blatter va candida pentru un nou mandat FIFA la alegerile din 2015, pana in 2019. El a reusit sa dubleze veniturile FIFA, intre anii 2006-2011, aducandu-le la aproape 1 miliard de euro.

Biograful lui Blatter a declarat la un moment dat ca seful FIFA i-a spus ca detine o "cutiuta de otrava" in care pastreaza toate secretele murdare ale adversarilor din fotbal terifiati ca ar putea fi oricand demascati.



Povestea de dragoste de la Balonul de Aur