Alte campionate

Primul meci City - United in era Guardiola - Mourinho a fost anulat

Ziua fotbalistica de luni se anunta ca incepe cum nu se poate mai bine. Devreme, de la ora 14:30, trebuia sa aiba loc primul duel al sezonului intre Jose Mourinho si Josep Guardiola. Manchester United si Manchester City se intalnesc, in China, la turneul amical International Champions Cup.

Numai ca partida a fost amanata de chinezi din cauza vremii.

Se incheie si a doua etapa a campionatului Polonez, de la ora 19:00, cu meciul dintre Leczna si Legia Gdansk, ambele echipe fiind infrante in primul meci cu acelasi scor, 1-2, si impartind ultimul loc al clasamentului.

In Romania, ar fi trebuit sa se joace meciul dintre FC Botosani si Rapid sau ACS Poli Timisoara, dar Liga Profesionista de Fotbal a amanat partida pana cand Comisia de Disciplina a FRF va lua o decizie privind dreptul de participare al giulestenilor in actualul sezon de Liga 1.

Continua etapa cu numarul 18 din Finlanda, Mariehamm - Inter Turku si VPS - KuPS fiind cele doua meciuri, ambele programate sa inceapa la aceeasi ora, 18:30.

Lumea tenisului mondial se muta, incepand de luni, in Canada, unde fetele si baietii se vor intrece la Toronto, respectiv Montreal. Cele mai interesante meciuri de luni din competitia baietilor se anunta duelul 100% american dintre Jack Sock si Denis Kudla, dar si partida dintre Viktor Troicki si Kevin Anderson.



Primul meci City - United in era Guardiola - Mourinho a fost anulat