Alegeri FRF 2014

Mircea Sandu lupta sa amane sau sa anuleze alegerile FRF

In conditiile in care Gica Popescu fost condamnat la trei ani si zece luni de inchisoare cu executare, acesta nu va mai putea candida, miercuri, la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Alegerile se pot anula daca nu este cvorum, adica daca doua treimi dintre cei aproximativ 230 dintre votanti nu vin la FRF miercuri. Daca se intruneste cvorumul miercuri, alegerile se pot anula cu vot.

In cazul unei amanari, inscrierile pentru noul post de presedinte vor ramane aceleasi. In cazul in care se anuleaza, in cursa ar putea intra  nume noi precum Anghel Iordanescu.

Neoficial, surse din teritoriu anunta ca Mircea Sandu si mana lui dreapta, Adalbert Kassai, isi suna apropiatii din tara cerandu-le sa nu se mai prezinte la alegerile de miercuri. Motivul amanarii este ca Mircea Sandu sa isi gaseasca un inlocuitor pe care sa il sustina si care sa ii acorde dupa alegeri functia de presedinte onorific.

Mare favorit la castigarea alegerilor si considerat de multi urmasul lui Mircea Sandu, Popescu lasa in spatele sau lupta mai deschisa ca oricand. Voci din lumea fotbalului il indica pe Vasile Avram drept principalul favorit la castigarea alegerilor de miercuri.

Ramane de vazut ce se intampla si daca Mircea Sandu mai ramane sau nu, dupa 5 martie, presedinte.



Mircea Sandu lupta sa amane sau sa anuleze alegerile FRF