Alegeri FRF 2014

Iese la lumina primul dintre cei doi candidati surpriza de la sefia FRF

Numele lui este Razvan Burleanu si credem ca foarte putini au auzit de acesta. In realitate Razvan Burleanu este presedintele Federatiei Romane de Minifotbal si al Federatiei Europene de Minifotbal.

''La fel ca foarte multi iubitori ai fotbalului, ma numar printre cei dezamagiti de tot cea ce se intampla cu acest sport, de maniera in care este organizat de actuala conducere a FRF. Nu imi pot imagina un viitor in care fotbalul sa fie doar un fenomen marginal asa cum pare sa devina de la un an la altul. Este momentul ca, cei care consideram ca trebuie sa se produca o ruptura de cultura organizationala, sa intram pe teren pentru a oferi o alternativa construita pe valori si principii, management orientat spre performanta si leadership responsabil'', a precizat Razvan Burleanu intr-un comunicat.

Burleanu este al doilea candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal dupa Gica Popescu, fostul mare international al Romaniei.

Noul candidat isi va lansa oficial candidatura si va prezenta programul sau intr-o conferinta care va avea loc luni, 25 noiembrie.

Intr-o emisiune televizata joi seara, Popescu a spus ca stie cel putin doi oameni din anturajul fotbalului romanesc pregatiti sa intre in cursa pentru Casa Fotbalului.

Adrian Porumboiu nu este unul dintre oamenii la care a facut referire Popescu, insa Anghel Iordanescu, fostul selectioner, ar putea fi unul dintre acestia.



Iese la lumina primul dintre cei doi candidati surpriza de la sefia FRF