Alegeri FRF 2014

Culisele alegerilor FRF: "Sandu e disperat. S-ar putea ajunge in turul 2"

Gheorghe Chivorchian, unul dintre posibilii candidati la sefia FRF, a vorbit miercuri despre dedesubturile alegerilor ce vor avea loc pe 5 martie.

Chivorchian a explicat de ce Mircea Sandu il sustine pe Gica Popescu. "Sandu este disperat. In afara de Popescu nimeni nu il mai vrea si nu il mai sustine la FRF", a spus acesta la Radio GSP.

El a afirmat ca alegerile vor fi supervizate de forurile europene si ca in cel mai probabil scenariu noul presedinte nu se va decide din primul scrutin. "La cum arata lista de candidati cred ca se va ajunge in turul doi la
alegeri, cu toate ca FRF vrea sa le rezolve din prima. Si eu dar si candidatii vor cere ca alegerile sa fie supravegheate de FIFA si UEFA si sa se voteze in camere de vot speciale", a  mai declarat el.

Chivorchian a spus ca anunta saptamana viitoare daca va candida sau nu la sefia FRF.

Candidatii pentru alegeri

Alegerile pentru presedintia FRF vor avea loc la 5 martie. In cursa sunt inscrisi fostul international Gheorghe Popescu, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas.

In afara de acestia, numele altor oameni de fotbal, Ioan Andone, Adrian Porumboiu si Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate ca se vor afla pe lista candidatilor la functia de presedinte al FRF.

Actualul conducator al FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca nu isi mai doreste inca un mandat la sefia institutiei, dar va ramane presedinte onorific daca va fi ales Gica Popescu.



Culisele alegerilor FRF: "Sandu e disperat. S-ar putea ajunge in turul 2"