Alegeri FRF 2014

Alegerile FRF - Acuze dure la adresa lui Gica Popescu si Gica Hagi: "Au mituit asociatiile judetene"

Gica Popescu si Gica Hagi sunt acuzati de o persoana cu drept de vot la alegerile FRF de pe 5 martie ca au mituit asociatiile judetene pentru ca 'Baciul' sa primeasca sufragii. Popescu spera sa devina presedinte al Federatiei, iar Hagi antrenor pentru un proiect ce va dura 10 ani.

Gica Popescu este omul lui Mircea Sandu si are cele mai mari sanse sa fie presedinte de pe 5 martie, iar Nasul sa devina presedinte executiv. Hagi a declarat ca va veni la echipa nationala in cadrul unui proiect pe termen lung, de 10 ani, el sperand ca relatiile cu Popescu sa ii aduca un post bun, fara obiective acum, ci pe un termen mult mai lung si fata de cel al lui Victor Piturca. Vorbind de Piturca, acesta ar urma sa fie demis pe 5 martie si spre bucuria sa deplina sa isi incaseze toate salariile pana la finalul lui 2015, fara sa faca nimic.

Declaratiile legate de mituirea unor oameni din asociatii a fost facuta de  Ionel Ciuclea, patronul echipei de fotbal Juventus Colentina, care va avea drept de vot pe 5 martie.

"Pentru alegerile de la FRF se duce un razboi foarte mare. Gica Popescu si Gica Hagi nu stiu sa isi traga bine nadragii pe ei, dar vorbesc de conducerea fotbalului. Nu au un management de specialitate si nici un plan. Nu este nimic serios. Popescu a distrus pe tot ce a pus mana, Scapam de cei mai cuminti de acum si o sa dam de Dracul. Ei au refuzat sa vina la echipa nationala sa joace cand au fost chemati de Piturca, pe vremea aceea, dar acum vor la Federatie. Stiu ca zilele trecute Popescu si Hagi au mers prin tara, prin Ardeal, acolo unde au mituit asociatiile judetene ca sa-i aleaga!”, a spus sambata Ionel Ciulea, la radio Sport Total FM.

 



Alegerile FRF - Acuze dure la adresa lui Gica Popescu si Gica Hagi: "Au mituit asociatiile judetene"