Fara categorie

UEFA a anuntat patru candidaturi pentru organizarea EURO 2016

Forul fotbalistic european a instiintat, marti, ca Franta, Italia, Turcia, dar si Norvegia impreuna cu Suedia si-au depus candidadurile oficiale pentru a gazdui turenul final din 2016, informeaza AFP.
UEFA a precizat printr-un comunicat ca va verifica eligibilitatea celor patru candidati in conformitate cu procedurile standard impuse de organizarea unui astfel de eveniment, iar apoi va confirma lista oficiala a potentialilor amfitrioni.

Pe data de 3 aprilie tarile candidate vor putea incepe sa-si completeze dosarele pe care vor trebui sa le prezinte forului condus de Michel Platini pana pe 15 februarie 2010. Apoi, in luna martie a anului viitor, un grup de experti acreditati de UEFA vor examina dosarele organizatoarelor si vor intocmi rapoarte pe baza acestora catre Comitetul de Organizare al EURO 2016.

Altfel, 9 martie a reprezentat data scadenta pana la care se puteau depune candidaturile pentru gazduirea Campionatului European din 2016. Inaintea termenului limita acest demers a fost facut de Franta, Italia, Turcia, dar si de Norvegia impreuna cu Suedia.

NewsIn


UEFA a anuntat patru candidaturi pentru organizarea EURO 2016