Fara categorie

Stange: "Nu e placut ca intalnim din nou Romania, Albania si Luxemburg"

Selecționerul Belarusului, Bernd Stange, a declarat ca ar fi fost mai bine pentru spectatori daca nu ar fi intalnit Romania, Albania si Luxemburg, in preliminariile Campionatului European din 2012.

"Nu e foarte placut ca vom întâlni din nou, la fel ca în calificarile pentru CE 2008, România, Albania și Luxemburg. Era mai bine pentru spectatori sa vada si alte echipe. Ne vom juca șansa și vom încerca sa nu ne clasam mai jos de locul doi, acesta va fi scopul nostru", a spus Stange pentru cotidianul bielorus Pressbol.

Antrenorul reprezentativei Bosniei, Safet Susici, se considera norocos ca din urna 1 a iesit Franta, o echipa pe care dorea sa o întâlneasca, desi porneste cu prima sansa de calificare. "Cred ca ne vom lupta cu România pentru locul doi în grupa, desi nici Belarus sau Albania nu trebuie subestimate, sunt capabile sa produca surprize. Avem o echipa care poate îndeplini visul de a obține calificarea", a spus Susici, citat de site-ul UEFA.

Tehnicianul naționalei Albaniei, Josip Kuzhe, a afirmat ca Belarus si Bosnia sunt foarte periculoase, în timp ce Franta si România sunt favoritele grupei.

Selectionerul Luxemburgului, Guy Hellers, a mentionat ca echipa sa a pornit întotdeauna ca outsider si asa va fi si acum. "Nu avem nimic de pierdut. Nu vom juca nici un meci cu frica, ci cu respect. Poate celelalte echipe nu vor fi asa de motivate când vor avea în fata Luxemburg, iar atunci orice se poate întâmpla", a comentat el.

Mediafax



Stange: "Nu e placut ca intalnim din nou Romania, Albania si Luxemburg"