Fara categorie

Selectionerul Bosniei-Hertegovina doreste sa intalneasca Romania in acest an

Selectionerul Bosniei-Hertegovina, Safet Susici, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca reprezentativa Romaniei nu este mai buna decat formatia sa si a adaugat ca si-ar dori sa joace in acest an, in deplasare, impotriva "tricolorilor", informeaza cotidianul bosniac Dnevni Avaz.

"Franta e favorita, toata lumea spune ca nu va avea probleme sa obtina primul loc, dar Franta nu mai e ce a fost, nu e nici macar pe aproape de echipa lui Zidane. Nu o vad facând mare lucru la Cupa Mondiala, iar daca nu vor ajunge macar în semifinale, va avea loc un schimb de generatii, ma gândesc la Henry, Anelka, Gallas, în locul carora vor veni altii. România nu este mai buna decât noi si consider ca avem sanse reale sa ne clasam pe una dintre primele doua pozitii. Anul acesta vom juca patru meciuri si mi-as dori sa întâlnim Franta si România în deplasare si sa jucam cu Luxemburg acasa", a spus antrenorul Bosniei.

Susici a afirmat ca Franta si România vor fi adversari puternici, carora le cunoaste forta si a anuntat ca Bosnia va juca amicale cu Arabia Saudita, în 3 martie si cu Germania, în 3 iunie.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alaturi de selectionatele Frantei, Bosniei-Hertegovina, Belarusului, Albaniei si Luxemburgului, conform tragerii la sorti de duminica, de la Varsovia.

Mediafax



Selectionerul Bosniei-Hertegovina doreste sa intalneasca Romania in acest an