Fara categorie

Pjanici: "Doar Franta este superioara Bosniei in grupa D"

Mijlocasul bosniac al echipei Olympique Lyon, Miralem Pjanici, a declarat ca nationala Bosniei-Hertegovinei porneste cu sansa a doua la calificare, dupa Franta, in grupa D a preliminariilor Euro-2012, din care mai fac parte Romania, Belarus, Albania si Luxemburg, informeaza presa franceza.

"Da, mai sunt în grupa România, Belarus, Albania si Luxemburg. Nu este o grupa usoara dar noi avem sansele noastre, doar Franta ne este superioara. Nu suntem favoritii grupei, dar vom face totul pentru a ne califica la Euro. Ne-a lipsit putina experienta pentru a obtine biletele pentru CM-2010, sper ca acel episod sa ne ajute. Este o buna tragere la sorti, dar cel mai frumos lucru ar fi sa ne calificam", a precizat mijlocasul ofensiv bosniac în vârsta de 19 ani, citat de eurosport.fr

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alaturi de selectionatele Frantei, Bosniei-Hertegovina, Belarusului, Albaniei si Luxemburgului, conform tragerii la sorti de duminica de la Varsovia.

Mediafax



Pjanici: "Doar Franta este superioara Bosniei in grupa D"