Fara categorie

Organizatorii EURO 2012 anunta ca nu reusesc sa adune fonduri pentru infrastructura

Responsabilul Ucrainei pe problemele de organizare a Campionatului European din 2012, Illia Cevliak, a afirmat, joi, ca tara sa intampina dificultati in realizarea infrastructurii necesare pentru gazduirea competitiei din cauza recesiunii economice mondiale, informeaza AFP.
"Principala noastra grija este ca toate hotelurile trebuie ridicate de investitori privati, care acum, in vremuri de criza, nu sunt dispusi sa se implice in astfel de lucrari", a spus Cevliak, care apoi a mai adaugat: "Oricum, ramanem increzatori ca EURO reprezinta o oportunitate uriasa pentru modernizarea tarii si dezvoltarea infrastructurii".

Declaratiile oficialului de la Kiev survin la doar o zi dupa ce ministrul ucrainean al transporturilor a demisionat invocand faptul ca guvernul blocheaza fondurile necesare pregatirii Campionatului European din 2012.

Ucraina, care alaturi de Polonia a fost desemnata de UEFA sa organizeze EURO 2012, mai trebuie sa construiasca 72 de hoteluri de cinci stele pentru a indeplini cerintele din caietul de sarcini impus de forul european.

NewsIn


Organizatorii EURO 2012 anunta ca nu reusesc sa adune fonduri pentru infrastructura