Fara categorie

Josip Kuzhe, selectionerul Albaniei: "Vom incerca sa invatam din greselile trecutului"

Selectionerul echipei Albaniei, Josip Kuzhe, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nationala sa trebuie sa invete din greselile precedentelor confruntari cu Romania si este increzator ca jucatorii sai vor specula punctele slabe ale "tricolorilor", informeaza cotidianul Gazeta Shqiptare.

"Trebuie sa fim realisti, dar si optimisti. Cred ca putem obtine rezultate interesante în grupa. Vom vedea pe masura ce jucam ce obiectiv putem atinge. Având în vedere precedentele experiente cu România si Belarus în preliminariile Euro-2008, vom încerca sa învatam din greselile trecutului. Cu Luxemburg e obligatoriu sa luam 6 puncte. Putem aduce puncte de oriunde, nu pot spune ca e mai usor sa câstigi puncte în Belarus decât în Bosnia sau România. Toate aceste echipe sunt tari pe teren propriu, dar au si puncte slabe pe care vom încerca sa le gasim si sa le speculam", a spus Kuzhe.

Antrenorul croat al Albaniei a afirmat ca are ambitii mari în grupa D. "Am obtinut rezultate bune cu Portugalia si Danemarca în preliminariile trecute, doresc sa punem fiecare adversar în dificultate. Sunt convins ca putem câstiga puncte importante. Ca sa te califici îti trebuie 21-23 de puncte, dar noi trebuie sa luam fiecare meci în parte si sa facem o figura frumoasa. Atunci s-au facut 11 puncte în grupa, sa vedem acum. Momentan suntem în urna a cincea si vrem sa ne îmbunatatim coeficientul, pentru a putea urca în urna a patra valorica sau chiar a treia", a precizat Kuzhe.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alaturi de selectionatele Frantei, Bosniei-Hertegovina, Belarusului, Albaniei si Luxemburgului, conform tragerii la sorti de duminica, de la Varsovia.

Mediafax



Josip Kuzhe, selectionerul Albaniei: "Vom incerca sa invatam din greselile trecutului"