Extrasport

VIDEO | Ion Cristoiu a prevazut noua tuplina de covid din iulie si a explicat de ce vom ajunge la un nou lockdown

Intr-un material video publicat pe 1 iulie 2022, jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre inceperea constructiei Valului 6 de covid, ceea ce vedem acum si in Romania. Cristoiu a explicat de ce este nevoie de un nou val si intuieste un nou lockdown, explicand si de ce. De asemenea, a afirmat in acest material ca la final de iulie va aparea si noua tulpina de covid, cea anuntata astazi pe 13 iulie 2022 in presa mondiala, pe nume „Centaurus”.

„In aceste zile are loc o pregatire a Occidentului, dar si a noastra pentru un nou lockdown. [...] Sa nu va ganditi ca valul 6 se va reduce la obligativitatea de a purta masca. [...] Are loc pregatirea media, exact dupa reteta valurilor anterioare. [...] Va previn ca pe la sfarsitul lui iulie poate si inceputul lui august se va descoperi o tulpina, o subtulpina in Africa de Sud, garantez. De ce in Africa de Sud? Daca apui ca s-a descoperit in Franta incep curiosii", a spus Ion Cristoiu in debutul materialului video de mai jos, care merita vazut in totalitate.

De mentionat ca noua tulpina nu a inceput in Africa de Sud, ci covid-expertii-spun-ca-a-ajuns-deja-pe-patru-continente-si-este-viitorul-pericol-2010103" target="_blank">in India, conform Digi24, pe 13 iulie 2022. Dar tot intr-o tara, asa cum spune Cristoiu, in care „curiosii” nu exista. Insa, Centaurus are picioare rapide si, asa cum a fost si cu Omicron, a ajus deja in Marea Britanie, SUA; Australia, Canada si Germania. Din India, tara in care insa nu au ajuns variantele de de Omicron BA4 si BA5, asa cum scrie in articolul Digi. Asadar, se pare ca variantele noi pleaca din tarile „fara curiosi” (India, Africa de Sud etc.), dar invers nu prea ajunge acolo tarile „cu curiosi” (SUA; Marea Britanie etc.).

Exista si au existat voci importante in lumea medicala, nemediatizate, care au afirmat si afirma faptul ca vaccinarea pe durata pandemiei va crea tulpini rezistente la seruri. De asemenea, specialisti nemediatizati au afirmat si afirma faptul ca vaccinarea repetata cu mRNA va scadea imunitatea in fata covid si in fata altor boli. Acest lucru va conduce la afectiuni si decese cauzate de covid si alte afectiuni medicale in fata carora organismul nu va mai face fata la fel ca inainte de injectarea MRNA, din cauza dereglarii sistemului imunitar prin bombardarea repetata cu proteina Spike, dar si cu codul sintetic prezent in seruri.

Vadim Cușnarencu



VIDEO | Ion Cristoiu a prevazut noua tuplina de covid din iulie si a explicat de ce vom ajunge la un nou lockdown