Extrasport

Vaccinarea covid în România: faza pe copii. Mortalitatea este de 0,001%

Ieri erau doctori români pe care îi numeam „de încredere” și care încă mai susțineau că nu trebuie vaccinați copiii anticovid decât la recomandarea medicilor. Astăzi, aceiași doctori și-au schimbat opinia, iar copiii între 5 și 11 ani se pot vaccina la foc automat, la fel și cei mai mari.

Haideți să vedem datele oficiale din alte țări legate de coronavirus. Luăm Marea Britanie. Dați la pagina 38 din raportul guvernamental, pe care am afișat-o și mai sus ca să fie mai ușor.

Între săptămânile 49 și 52 din 2021, s-au îmbolnăvit de  covid 308.183 de tineri cu vârste de sub 18 ani, nevaccinați. 

Dintre ei, 796 au ajus la camera de gardă (pagina 39) și 4 au murit din păcate (pagina 40).

Acest lucru înseamnă o mortalitate de 0,001%. 

Și încă un lucru, de la pagina 38. Doar 9.000 și ceva de copiii vaccinați au făcut covid. A murit unul. Rata de mortalitate a copiilor vaccinați este de 0,01%. Așadar, rata de mortalitate a copiilor vaccinați este de 10 ori mai mare decât la copiii nevaccinați. 

Autoritățile din România nu suflă o vorbă despre câți copii au făcut covid și câți au decedat în articolele pro vaccin pentru copii. Deși le au.

Așadar, când citiți articole de acest gen, gândiți-vă dacă fac sau nu parte din campania de vaccinare.
 

Adulții vaccinați fac mai mult covid decât cei nevaccinați, dar mor mai puțini

Dacă ne uităm la categoria de vârstă 40-49 sunt 24,189 de pozitivi nevaccinați față de 338,664 pozitivi vaccinați, adică 93% de vaccinați au făcut covid față de 7% nevaccinați.

Rata de vaccinare este de 77% față de 23% fără vaccin în Marea Britanie.  

Așadar, cifrele arată că vaccinul nu oferă protecție proporțională contra virusului similară cu rata națională generală, ci, din contră, cei vaccinați se îmbolnăvesc mai mult decât cei care nu au făcut injecția. 

E drept, dacă mortalitatea la cei vaccinați cu vârste de 40-49 de ani este de 0,01%, la cei nevaccinați este de 0,2%, deci, cum ar zice unii, „vaccinul te protejează de formele grave”. 

Vadim Cușnarencu



Vaccinarea covid în România: faza pe copii. Mortalitatea este de 0,001%