Extrasport

Toți cei care au folosit termenul „imunizare” promovând serurile mRNA și vector viral ar putea fi acționați în judecată. Cine sunt aceștia

Persoanele care s-au injectat cu serurile experimentale mRNA și vector viral, în special cele care s-au îmbolnăvit ulterior de covid sau au avut membri ai familiei care au decedat ulterior de covid, ar putea să se simtă înșelați. Ei ar putea să acționeze în judecată persoanele sau organizațiile care au anunțat timp de luni de zile, pe durata pandemiei, faptul că „vaccinul imunizează” sau au folosit public, în mass-media, termeni precum „imunizare” sau „campanie de imunizare”.

Serurile mRNA (Pfizer și Moderna) și cele cu vector viral (Astra Zeneca și Johnson & Johnson) au fost și încă sunt experimentale. Cu toate acestea, timp de peste 12 luni, pe durata anului 2021 în special, s-au repetat mereu cu obstinație două lucruri despre ele:

1. sunt sigure și eficiente 

2. ele imunizează

Dacă punctul 1 rămâne încă deschis, nefiind încă demontate și nici demonstrate lucrurile legate de efectele secundare pe termen scurt, mediu și lung, punctul 2 este clar fals. Fals, pentru că o mulțime de oameni care au realizat una, două sau trei „doze” de vaccinuri mRNA sau vector viral au făcut covid. Așadar, nu s-au imunizat. Unii din păcate au și încetat din viață de covid, fiind „imunizați”.

Faptul că ai făcut covid după vaccinare, deși s-a anunțat că serurile imunizează, înseamnă că nu a existat imunizare. Definiția imunizării este: „Proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală.” Nereceptiv înseamnă că nu faci boala.

În România, în jur de 20% dintre persoanele decedate zilnic de covid, conform cifrelor oficiale, sunt „imunizate”.

Din momentul în care oamenii au început să se îmbolnăvească și să moară de covid, vaccinați fiind, discursul a fost schimbat și a început să se spună că de fapt vaccinul crește șansele să nu faci o formă gravă de boală sau „scad șansele de spitalizare”. Aceste lucruri sunt complet diferite față de a fi imunizat. Dacă s-ar fi spus așa de la început, nu s-ar fi vaccinat cu siguranță atâtea persoane. Iar persoanele care ar fi ales injectarea nu ar fi fost induse în eroare cu privire la eficiența și calitățile unui produs, în speță vaccinul covid. Pentru că mulți s-au vaccinat cu ideea de a se imuniza.

Cine poate fi tras la răspundere, dacă simți că ai fost înșelat, că ai făcut boala  vaccinat fiind sau dacă ai avut membri ai familiei decedați de covid fiind imunizați? Pot fi trași la răspundere toți cei care au declarat sau scris faptul că vaccinurile imunizează sau au informat despre vaccinări referindu-se la „campania de imunizare”.

Cine sunt aceste persoane sau organizații? Sunt politicieni, jurnaliști, doctori, specialiști în medicină, gropari, instituții de presă, instituții oficiale sau private. Declarațiile lor sunt publice, pe internet, afișate repetitiv pe durata anului 2021. Toți aceștia au răspândit informații false sau cel puțin neverificate, fără a menționa că sunt neverificare și posibil neadevărate, pentru că nu existau teste în spate.

Existau teste și declarațiile au fost bazate pe acele teste cu rezultate false care indicau imunizare? Atunci companiile care au realizat testele, Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și Johnson & Johnson trebuie trase la răspundere și ele.

Pentru că nu s-a spus, așa cum ar fi fost corect, de către toată lumea, fie producători de vaccinuri sau autorități și specialiști: „Am scos un ser, nu știm ce face exact, e posibil să fie bun sau nu, faceți-l pe propria răspundere, dacă vă e foarte frică de covid. Poate funcționa sau nu, poate imuniza sau nu, poate avea efecte pe care nu le știm pe termen scurt, mediu sau lung. Poate fi sigur și eficient, dar nu știm încă aceste lucruri”. Aceste lucruri trebuiau repetate cu obstinație în 2021, pentru o informare corectă.

S-a mers, însă, în schimb orbește pe eficiență, siguranță și imunizare - lucruri nedemonstrate, unele fiind dovedite a fi fost false în timp. „Ne vaccinăm și scăpăm de pandemie”, „vaccinul este arma contra dușmanului invizibil” - alte informații false, pentru că persoane vaccinate nu doar că s-au îmbolnăvit pe capete, dar au dat și boala mai departe punând umărul la răspândirea covid. 

Așa cum știința a demonstrat, pandemiile țin doi ani de zile indiferent ce faci. Chiar dacă testezi două premiere mondiale în domeniul medical: 1. să injectezi cu seruri pe bază de coduri genetice sitetice populația activă mondială și 2. să contracarezi cu vaccin faza acută a unei pandemii. 

Faptul că lumea a fost împinsă spre o injectare în numele științei, fără ca știința să își fi urmat pașii normali de studiu pentru un ser - adică cel puțin 3-5 ani de fază de observație pe cohorte restrânse de persoane - iar rezultatul final al vaccinării nu a fost cel anunțat, de imunizare, a însemnat derularea unei campanii de vaccinare bazate pe informații false.

Toți cei care au propagat aceste informații false sunt pasibili de sancțiuni în fața legii, în cazul unor procese ce vor fi demarate de cei imunizați care s-au îmbolnăvit sau de către familiile care au membri decedați „imunizați”, în România sau alte țări.

Vadim Cușnarencu



Toți cei care au folosit termenul „imunizare” promovând serurile mRNA și vector viral ar putea fi acționați în judecată. Cine sunt aceștia