Extrasport

Probleme pentru fostul luptator Catalin Zmarandescu la Survivor: “Asta e boala”

Sursă foto: https://www.instagram.com/catalinottozmarandescu/

Catalin Zmarandescu se numara printre Faimosii care participa la sezonul trei al show-ului de televiziune Survivor Romania transmis in acest an de Protv.

Ajunsi la primul consiliu de eliminare dupa pierderea probei pentru imunitate, Faimosii au scos cutitele pe masa si l-au atacat chiar pe cel mai puternic om din grup.

Catalin Zmarandescu a fost propus spre eliminare de colegul de echipa Emil Rengle, cel in fata caruia a pierdut la limita proba individuala pentru imunitate.

“El sufera de o boala grea care se numeste egoism”, i-a reprosat Rengle lui Zmarandescu atitudinea acestuia de lider autointitulat al grupului de concurenti.

In plus, fostul luptator de K1 si garda de corp a lui Gigi Becali la aparitia latifundiarului in spatiul public a mai fost acuzat si ca l-a injurat pe un alt coleg, TJ Miles, un cunoscut influencer pe Tik Tok.

Zmarandescu a dezmintit acuzatiile aduse, dar a parut serios sifonat dupa atacurile venite din partea colegilor.

“Tu nu esti seful nostru aici. Te respectam pentru ceea ce ai facut in cariera si in viata, dar sefia aici se dobandeste la nivelul grupului, nu se impune cu forta”, i-a spus fostului luptator si Laura Giurcanu.

Pentru prima eliminare din Survivor Romania 2022 mai sunt propuse cantareata Xonia si prezentatoarea de televiziune Roxana Ciuhulescu.

Din echipa Faimosilor mai fac parte fostii fotbalisti Robert Nita si Alexandru Nedelcu, dar si luptatoarea de taekwondo Elena Chiriac.



Probleme pentru fostul luptator Catalin Zmarandescu la Survivor: “Asta e boala”