Extrasport

Nu uităm și nu iertăm: PNL trebuie să dispară dacă lasă doar testarea PCR, interzice accesul la a pune o pâine pe masă și sprijină vaccinarea copiilor

Sursele se confirmă, Partidul Național Liberal (PNL) dorește introducerea Certificatului Verde inclusiv la locul de muncă pentru persoanele nevaccinate doar pe baza testării PCR, cea antigen urmând să fie eliminată. PNL, partidul politic votat recent de mulți cu speranță în dezvoltarea economiei,este în decembrie 2021 cel care dorește impunerea măsurilor cele mai restricitive pentru companii și persoane, fără nicio explicație legată de sănătatea publică, fără niciun fundament economic, ci  doar pentru impunerea vânzării unor seruri experimentale private. Acest lucru nu va trebui uitat și nici iertat la vot. Pentru că e pe sănătatea tuturor.

Nu există nicăieri în Europa sau SUA acces la locul de muncă pentru persoanele nevaccinate de covid doar pe baza testului PCR. Testul antigen este acceptat peste tot. Cu excepția țărilor fasciste care impun vaccinarea obligatorie pentru coronavirus.

În SUA, testarea PCR va fi eliminată din 2022, fiind considerată prea costisitoare. Autoritățile americane au anunțat acest lucru din timp, din iulie 2021, pentru ca laboratoarele să se îndrepte către alte metode de testare acceptate. Iar în România se dorește tocmai impunerea exclusivă a PCR.

Partidele politice PSD și PNL nu trebuie uitate pentru introducerea Certificatului Verde, asta din start. Asta ca bază de pornire a discuției. Am arătat cu trei argumente, de ce acest Certificat Verde nu este o măsură pentru a sprijini sănătatea. Eliminarea testării antigen este al patrulea motiv, evident pentru toată lumea.

Însă, pentru eliminarea testării antigen, PNL trebuie să dispară la alegeri din viața politică, iar persoanele din spatele acestei decizii, cu nume și prenume, de asemenea trebuie să dispară ca oameni politici, indiferent de ce partide vor urma. PNL a scăzut în sondaje și dorește mai departe să scadă fiind unul dintre artizanii introducerii Certificatului Verde și artizanul eliminării testării antigen în România, în jocul „good cop, bad cop” realizat în tandem cu PSD.

Cel mai probabil, PSD, cu un om plasat ca Ministru al Sănătății deținând o funcție și în Organizația Mondială a Sănătății, susține și el 100%.

61% din România nu s-a vaccinat. 90% dintre părinți nu doresc să își vaccineze copiii. Iar PNL dorește cel mai mult vaccinarea indirectă prin eliminarea testelor antigen, atât pentru adulți (ca să aibă acces la locul de muncă), cât și pentru copiii cu vârste de peste 12 ani (pentru a avea acces la spațiile de petrecere a timpului liber), pe baza unei noi legi a Certificatului Verde. PSD, cel puțin acum, susține testarea antigen, dar dacă legea va trece cu girul său, este la fel de vinovat. 

De acea, pentru măsurile luate contra populației, ambele trebuie să scadă uriaș la viitoarele alegeri. Iar PNL să dispară pentru a fi fost vector principal în impunerea indirectă a vaccinării obligatorii pentru adulți și copii. Până la momentul la care va deveni obligatorie pe față.

Aceste partide, cu PNL în frunte, sunt în fapt unități de represiune și agenți de vânzare pentru seruri private. Că sunt agenți de vânzare nu e nimic rău, dar vânzarea se face contra voinței populare și cu un preț al sănătății pe care nimeni acum nu îl știe și nu și-l asumă.

Nu trebuie uitat nici că a fost promulgată legea suspenării firmelor care încalcă normele anticovid. Un președinte provenit tot din „dreapta” girează măsuri economice opresive. Această lege va pune o presiune uriașă pe angajați și angajatori. 

Pe cifre oficiale, România este singura țară pe zona verde din Europa, cu persoane vaccinate minoritare, fără niciun Certificat Verde covid. Toate țările vacinate din Europa au creștere de cazuri, plus Certificat Verde, plus restricții suplimentare.

România are avantajul să vadă prin rezultatele țărilor din Europa că vaccinarea nu funcționează așa cum a fost anunțată. Nu imunizează nici la nivel personal și nici la nivelul societății. Doar politicienii de la PSD, PNL și UDMR nu văd și doresc restricții majore pentru a impune indirect, cu cea mai mare forță opresivă de până acum în România, vaccinarea.

Cei care sunt vaccinați cu mRNA, chiar dacă sunt călduți acum, să se întrebe bine dacă de acum înainte doresc să o facă permanent pentru a putea merge în locuri publice și la muncă. Să se întrebe bine dacă sunt gata să își vaccineze copiii. Pentru că, fără un test ieftin antigen disponibil pe acest Certificat restriciv, niciun copil nevaccinat cu vârste de peste 12 ani (și curând mai mici) nu va mai putea merge să îți petreacă timpul liber la un film sau într-un spațiu de timp liber cu prietenii, fără un test PCR care costă 250 de lei și care este valabil 72 de ore.

Cei care sunt nevaccinați anticcovid să își dea seama că indirect sunt forțați la vaccinare prin această decizie. Câți își permit să achite 8 teste PCR pe lună pentru a merge la locul de muncă, prețul unui test PCR fiind în jur de 250 de lei? Înseamnă 2.000 de lei pe lună pentru a avea acces la locul de muncă, o taxă impusă de un partid liberal pe care mulți l-am votat ca să scăpăm de PSD, așa cum am fost îndemnați la alegerile precedente, mai știți sau ați uitat?

Iar acum PSD și PNL împreună distrug pas cu pas libertățile, accesul la a pune o pâine pe masă, nu țin cont de majoritatea nevaccinată și doresc ca toată lumea să plătească un preț încă necunoscut legat de propria sănătate.

Vadim Cușnarencu



Nu uităm și nu iertăm: PNL trebuie să dispară dacă lasă doar testarea PCR, interzice accesul la a pune o pâine pe masă și sprijină vaccinarea copiilor