Extrasport

Marcel Puscas despre coronavirus: ”Nicaieri nu e panica de la noi. Nu poti sa stai sa tampesti in casa”

Fostul presedinte al clubului de fotbal Steaua Bucuresti a comentat intr-un stil propriu actuala criza provocata de noul coronavirus.

”Nicaieri nu e ca la noi, nicaieri nu e panica asta. In Praga lumea e pe strazi, in Germania oamenii pot iesi fara declaratie oriunde si oricand. Statul olandez incurajeaza oamenii sa se imbolnaveasca de Covid-19. Doar asa poti sa-ti maresti imunitatea si sa devii mai rezistent. Oamenii care mor de aceasta boala sunt deja bolnavi”, a declarat Marcel Puscas la Radio Sport 1.

”Eu incurajez oamenii sa iasa din casa. Nu poti sa stai si sa tampesti in casa. Paul Goma a murit, dar el avea probleme la plamani. A murit Lorenzo Sanz, dar era bolnav. Anual in lume mor jumatate de milion de oameni din cauza gripei sezoniere”, a mai spus Puscas.

Marcel Puscas, presedintele clubului FC U Craiova 1948 din Liga 3, mai crede ca in urma acestei pandemii declarate vor exista oameni care sa profite de pe urma panicii mondiale.

Cifrele actualizate dupa ziua de duminica arata 1.253.043 imbolnaviri la nivel mondial de noul coronavirus si 68.153 de morti.

In Romania sunt pana acum 3.864 cazuri de imbolnaviri si 151 de morti. Duminica au fost raportate 251 de noi cazuri, in scadere fata de precedentele doua zile cand fusesera inregistrate peste 400 de cazuri (n.a. - 445 recordul inregistrat pe 3 aprilie).



Marcel Puscas despre coronavirus: ”Nicaieri nu e panica de la noi. Nu poti sa stai sa tampesti in casa”