Extrasport

Lumea arde, Halep si Hagi se piaptana?

In plina criza a pandemiei de coronavirus, cu cifre tot mai alarmante de pe frontul luptei umanitatii cu noul virus gripal din China, a aparut un asa numit challenge despre care nu stim daca sa radem sau sa plangem.

Respectiva provocare se numeste #StayathomeChallenge si a pornit de undeva din Statele Unite devenind virala in spatiul virtual la fel ca aceea cand oamenii isi goleau singuri cate o galeata cu gheata in cap, ne amintim de #IceBucketChallenge.

Vedetele lumii au ajuns in plina pandemie sa-si paseze de la una la alta provocarea de a jongla cu sulul de hartie igienica.

Facem o paranteza si amintim ca in Romania achizitionarea de hartie igienica in cantitati uriase a devenit deja subiect de bancuri.

Revenim la provocarea mai sus amintita si o regasim pe Simona Halep distrandu-se cu propriu sul de hartie igienica in propriul living.

Cum distractia se ia, provocarea a mers mai departe si la Gheorghe Hagi, un alt mare campion al nostru pe care il stimam si il iubim, fara discutie.

Daca nici Gica nu se descurca de minune cu orice obiect care poate tine loc de minge, atunci cine?

A jonglat si Hagi razand cu gura pana la urechi, in timp ce noi toti ceilalti ar trebui sa ramanem in continuare ingrijorati de ce se intampla in lume si de masurile tot mai restrictive pregatite de Grupul tehnico-stiintific de la Bucuresti.

Halep si Hagi isi permit sa stea acasa mult si bine de acum inainte jongland cu ce vor ei, inclusiv cu banii agonisiti cu propria truda pe terenurile de sport, cinste lor, insa va fi mai greu pentru multi dintre cei care privesc cu amuzament ce se intampla si inca nu vad tabloul complet al pandemiei de coronavirus din lume.

Radem si noi, dar cine rade la urma va rade mai bine.



Lumea arde, Halep si Hagi se piaptana?