Extrasport

La Multi Ani de emisie, Radio Romania Muzical

Radio Romania Muzical implineste astazi 19 ani, asa cum am auzit ascultand postul in masina. Pe aceasta cale, le doresc si eu La Multi Ani de emisie, pentru ceea ce se face acolo.

Radio Romania Muzical este un post national de radio care ofera muzica de calitate, pentru un public mai restrans, dar de calitate la randul lui. Practic strategia pe care o are si onlinesport.ro pe segmenul de jurnalism sportiv online.

Fiind parte din radioul de stat, un proiect din bani publici, Radio Romania Muzical este singurul proiect pe care cel putin eu il stiu cu adevarat de valoare din ceea ce statul roman face pentru cetatenii tarii. De ce il consider de valoare? Continutul este ales bine, te face sa asculti cu placere, se vede ca este creat de niste buni specialisti, iar oamenii care vorbesc la microfon sun decenti, naturali si agreabili - adica cea ce nu prea mai gasesti in radiourile romanesti si nici in presa audio-vizuala in general.

Pentru ca astazi este si zi de doliu national in memoria celor care au murit in exploziile de la Bruxelles, mai jos o compozitie auzita tot astazi la Radio Romania Muzical, "Laudate Dominum" de Wolfgang Amadeus Mozart.



La Multi Ani de emisie, Radio Romania Muzical