Extrasport

Întrebările cu sau fără răspuns legate de noul ser cu mRNA sintetic Pfizer și Moderna pentru Omicron

Pfizer și Moderna au anunțat lansarea din septembrie a unui nou ser actualizat cu mRNA sintetiv pentru Omicron. Citind comunicatul de presă oficial de la Pfizer legat de lansarea, se nasc următoarele întrebări la care, unde știu sau cred că știu, voi răspunde eu.

1. De ce acest nou ser se lansează pentru licență de „emergency”. dacă serul inițial trecuse pe 23 august 2021 la starea coronavirus-disease-2019-covid-19/comirnaty-and-pfizer-biontech-covid-19-vaccine" target="_blank">comercială de „fully approved”? 
Răspuns: Producătorii de vaccinuri se ascund mai departe în spatele licenței de „emergency”, care conform siteului oficial al Uniunii Europene îi exonerează de orice răspundere legală, mai ales după de în ultimele luni se aude despre decese subite în toată lumea și cazuri de cancer galopant.

2. Care mai este urgența, având în vedere că la această oră se înregistrează cele mai puține decese care au cauza covid, în jur de 1.200 pe zi, în toată lumea?
Răspuns: Nu mai este nicio urgență.

3. De ce serul mNA actualizat în 2022 conține și tuplina de la Wuhan (care aproape a dispărut), alături de cea Omicron? Cum va reacționa corpul uman primind două tulpini de virus, sintetice, mRNA aceata fiind o mouă premieră din medicină?
Fără răspuns la acest moment

4. De ce, așa cum se menționează în comunicatul Pfizer, noul ser nu a fost testat pe oameni, ci doar pe șoareci?
Răspuns: Injectarea repetată cu proteina Spike a dus cu fiecare doză în plus la scăderea răspunsului imun al organismului. La momentul de față sunt două teorii, susținute și de studii nepromovate. Unul spune că imunitatea organismului uman este afectată negativ de expunerea repetată la Spike și nu mai generează un răspuns imun corespunzător, fiind expus la cancer sau alte afecțiuni. Al doilea spune să organisul acceptă proteina spike din serul cu mRNA sintetic drept o parte a organismului și nu o mai atacă, iar cei care fac boala covid sunt mult mai expuși.

5. Cum reacționează din punct de vedere imun (anticorpi) persoanele care au 3-4 doze și acum vor face și doza actualizată? Pentru a fi clar, nu persoanele care fac acum prima doză actualizată, ci cele care au făcut deja 3-4.
Fără răspuns pe moment.

6. Cum se poate lansa un ser pe piață fără a fi testat pe oameni deloc? 
Răspuns: Citiți răspunsul de la punctul 1.

7. Cine a investigat toate cazurile de morți subite produse în lume în special în categoriile de vârstă 15-28 și 40-49 de oameni, survenit la oameni sănătoși și care se pot bănui că au legătură cu injectarea masivă din 2021?
Răspuns: Nimeni la nivel oficial. Toate posibilele efecte secundare, mai ales cele ce ar putea surveni la distanțe medii ca timp după injectare, sunt ignorate.
Studii medicale nepromovate arată inflamații severe ale organelor, dar și faptul că proteina Spike - care nu rămăne la locul vaccinării, în braț, așa cum s-a spus inițail, ci călătorește în corp -se lipește de organe și cauzează inflamații și cheaguri de sânge. De asemenea, proteina Spike din ser nu rămâne în organism doar „câteva săptămâni”, ci mai mult. De aceea, siteul american CDC a eliminat în iulie 2022, fără a face publică modificarea, aceste două aspecte care în 2021 au convins lumea să se vaccineze cu mRNA sintetic.
În România mor oameni subit, cel mai cunoscut caz recent fiind al fetei de 18 ani, baschetbalistă la Dinamo, Alessia Maria Raiciu decedată în somn, fără probleme medicale. Nimeni nu investighează.

8. De ce esfe nevoie de medicamentul Paxelovid la persoanele care sunt injectate de 3-4 ori cu serul mRNA (precum Președintele SUA, Joe Biden), dacă acesta funcționează și protejează de cazurile severe de boală?
Răspuns: Citiți răspunsul de la punctul 4.

Vadim Cușnarencu



Întrebările cu sau fără răspuns legate de noul ser cu mRNA sintetic Pfizer și Moderna pentru Omicron