Extrasport

Incep smecheriile de Black Friday: Flanco da startul "promotiilor" false cu un PS4

Black Friday este in Romania in ceea ce priveste segmentul de electronice un prilej de reduceri mici sau inexistente, mascate sub niste cifre pompoase. Este si cazul Flanco, acesta anuntand joi o reducere mare la Play Station 4, valabila incepand de vineri, cand de fapt produsul se gaseste deja pe internet in Romania la acelasi pret.

Flanco a anuntat pe prima pagina a catalogului sau de reduceri de Black Friday (foto sus), valabil de vineri, o reducere de 25% la Play Station 4, de la 1.849 de lei la 1.399.

Numai ca PS4 se gaseste joi, inainte de Black Friday, la pretul de 1.399 de lei la magazinul Media Games. Fara Black Friday.  Cei de la Media Games nu au un site senzational, dar au magazin in Unirea Shoping City, langa Flanco, si se lauda ca au adus primii Consolele Xbox One si PlayStation 4 odata cu lansarea oficiala in Europa inca din data de 28.11.2013, respectiv 20.12.2013.

Emag s-a fortat si a reusit sa fie cu 100 de lei in minus

Nici emag.ro nu exceleaza la reducerile de Black Friday. Emag a anuntat deja o promotie pe care o considera de top:  va vinde vineri iPhone 6 Silver la pretul de 1.999 de lei. Telefonul costa la Apple, ce e drept in SUA pentru cine are acolo prieteni, 545 de dolari, adica putin peste 2.100 de lei. Emag reuseste sa fie cu 100 de lei sub pretul Apple, dar asta pentru cine va prinde unul dintre cele 3 telefoane care se dau ca prin minune in primele secunde de dupa debutul BF, atunci cand siteul nici nu functioneaza.

La Emag.ro, un iPhone 6 Silver este acum 2.899 de lei, cu 400 de lei mai mult decat pretul cu care poate fi gasit la alte magazine online din Romania, unde costa de fapt 2.380 de lei, fara nici un BF.

Cea mai buna oferta: un Xbox 

Singura oferta reala de Black Friday pe online-ul romanesc, cu un pret mai bun decat tot ce e la noi sau pe Amazon, este consola Xbox One la pretul de 999 de lei, pe care Emag.ro a anuntat-o pentru vineri. Asta strict ca pret, pentru cine este fan Xbox. Si, la fel, pentru cei norocosi care vor prinde una dintre cele 3 console care dispar in primele secunde ale BF, atunci cand siteul nu merge. 

In afara de acest Xbox, din ceea ce s-a anuntat pana acum, nu am gasit o alta oferta buna de Black Friday in Romania, pe segmentul electronice. Numai reduceri care au fost tot anul pe rand, preturi in general mai mari decat pe Amazon, iar magazinele noastre online cunoscute vand oricum la preturi mai mari decat altele mai obscure, trebuind evitate folosind comparatorul de preturi price.ro. 

Metro da tonul la Lego

Pe offline, o alta oferta buna este la Metro in aceste zile. Metri ofera 40% reducere la jucarii, inclusiv la Lego. Metro are mereu pe final de an cele ai bune preturi la Lego, chiar daca gama de modele sunt limitate. Un Lego care are pe online-ul romanesc pretul cel mai mic de 120 de lei poate fi gasit la Metro in aceste zile cu 70 si ceva de lei, ceea ce este ceva.

Asa ca atentie de Black Friday, nu va lasati pacaliti si cumparati fara a fi luati de val. Toata stima e pentru cei care nu isi cumpara nimic, aceta fiind cel mai bun ghid de Black Friday in Romania. 



Incep smecheriile de Black Friday: Flanco da startul "promotiilor" false cu un PS4