Extrasport

Dramă în Australia: Fata unei doctorițe de top a decedat în somn la 26 de ani

O tânără de doar 26 de ani, fără probleme medicale cunoscute, a încetat din viață zilele trecute în Australia, din cauze încă neclare. Anunțul a fost făcut de mama sa, Michelle Atchison, președinta Asociației Medicale Australiene, una dintre principalele instituții locale care a promovat și impus injectarea cu seruri mRNA.

Mesajul publicat de Dr. Atchison pe Twitter, în care a anunțat cu mare durere decesul fiicei sale, a strâns peste 7.000 de comentarii și 39.000 de likeuri.

„Lumina din viața noastră s-a stins. Frumoasa și singura mea fiică a murit ieri. Nu s-a trezit niciodată. A fost atât de neașteptat și soțul meu și inimile mele sunt zdrobite. Chiar nu stiu ce sa fac”, a scris Dr. Atchison.

Fata fusese bolnavă de covid in martie 2022, conform unei postări de atunci realiate de Dr. Atchison. 

Dr. Atchison era preocupată, în noiembrie 2021, de faptul că zona de Sud a Australiei își va redeshide granițele pentru turiști, iar coronavirusul se va extinde. 

Australia a luat unele dintre cele mai restrictive măsuri din lume pentru a forța populația să se vaccineze cu mRNA. La acest moment, 83% din toată populația a luat două doze, iar 52% a primit trei doze. În România, la nivel de zvon, nume importante din medicină și implicate în campania de vaccinare nu i-au vaccinat pe cei apropiați (copii sau vârstnici) cu mRMA, informațiile apărute nefiind infirmate sau confirmate de cei în cauză.

Voci proeminente, dar nemediatizate, din lumea medicală avertizează despre efectele necunoscute la acest moment, produse de vaccinurule mRNA: Printre ele se enumeră riscuri de scădere a imunității pe termen indefinit în fața bolilor contagioase (viroze, bacterii etc.) dar și a celor necontagioase (ex. cancer), producerea unor cheaguri de sânge și altele.

Decesele subite au început în 2021, coincidență sau nu, după debutul, în premieră în istoria umanității a unei campanii de inoculare la nivel mondial cu seruri netestate. De notat că aceste decese subite nu au abundat în 2020, anul în care virusul covid 19 a circulat și îmbolnăvit liber, natural.

Citește și: Cheagurile de sânge încep să devină ceva obișnuit în sport și nu numai

Presa internațională a scris rar despre repercusiunile impuse de autoritățile australiene contra oamenilor, în numele covid. Una dintre cele mai dure este reprezentată de lagărele de carantinare, despre care se poate citi în articolul BBC. Recunoașterea facială a fost implementată pentru ca autoritățile să știe, în numele covid, dacă bolnavii stau acasă. Protestele masive din Sydney și alte orașe nu au fost mediatizate, iar mii de polițiști au fost mobilizați, în timp ce participanții au primit după proteste vizite acasă de la Poliție și amenzi de peste 1.500 de dolari pentru participare.

Toata aceasta nebunie in condițiile în care în ultimii doi ani și jumătate au decedat 6 milioane de oameni (in medie 2.4 milioane pe an) din 8 miliarde din cauza covid, o cifră depășită doar într-un singur singur an de decesele la nivel mondial cauzate de cancer, care sunt in jur de 8-9 milioane anual.



Dramă în Australia: Fata unei doctorițe de top a decedat în somn la 26 de ani