Extrasport

Cine vrea sa ajute un baietel bolnav o poate face aici

Nu am pus in cei 14 ani de cand am acest site vreodata anunturi umanitare, dar in viata este un inceput pentru toate. Un coleg de clasa al baiatului meu este grav bolnav si, pe langa ajutorul financiar al parintilor din clasa (inclusiv al meu), daca pot ajuta si cu un articol la mine pe site prin intermediul caruia si alte persoane sa poata ajuta, nu pot sa nu o fac.

Baiatul bolnav se numeste Cristi Tasinschi, are 8 ani si sufera de sindromul mielodisplazic, aplazie medulara. Nu pun link-uri catre ce inseamna aceste boli, pentru ca mai bine nu e de citit. Diagnosticul a fost dat la Spitalul Fundeni din Bucuresti.

Parintii au nevoie in prima faza de orice ajutor, trebuind sa plateasca 20.000 de euro, pentru acceptarea copilului intr-un spital din Germania si pentru analizele initiale, care se vor face in aceasta saptamana. Dupa aceea, daca se ajunge la transplat de maduva, costul este in jur de 100.000 -130.000 de euro.

Asadar, cei care vor si pot sa ajute, fara a avea vreo singuranta a unei reusite, cu multumiri din partea mea si a celor in nevoie, o pot face cu datele de mai jos. Pentru ca, nu uitati, cu ce ramanem dupa este doar ceea ce am dat, ceea ce am daruit, si nu ceea ce am oferit propriei persoane. Eu, avand in vedere chiar faptul ca acum statul roman prin intermediul ONJN doreste sa puna onlinesport.ro pe butuci apilicandu-ne cea mai drastica sanctiune  din presa romana, nu am cerut vreodata vreun leu din partea cititorilor. Am vrut, ca masura extrema sa o fac, insa in cazul meu fiind vorba doar de niste bani am spus ca nu. Insa, cand este vorba despre o viata, nu pot sa nu o fac si sa cer cititorilor un ajutor, mic de fiecare dar important adunat. 

Din cele cateva zeci de mii de cititori pe care ii are onlinesport.ro, si un euro de fiecare ar fi bun.

Tasinschi Sergiu - cod client 0927520
CNP/CUI 1750330434547
Banca Transilvania
EUR RO70BTRLEURCRT0092752001
RON RO87BTRL04401201927520XX

Eu ma angajez sa revin cu detalii despre ce s-a intamplat, daca se vor dona bani macar din partea unui cititor al onlinesport.ro. De aceea va rog ca la mentiunile platii sa scrieti 'onlinesport.ro' sau 'Vadim'.



Cine vrea sa ajute un baietel bolnav o poate face aici