Extrasport

Cifre postvaccinare: Romania, Bulgaria, Marea Britanie si SUA - cele mai putin injectate cu mRNA au cele mai putine cazuri de covid. Explozie in tarile injectate masiv

Sunt voci nemediatizate din lumea medicinei care spun ca serurile mRNA slabesc sistemul imunitar si faciliteaza diverse boli, printre care bineinteles si reinfectarea cu covid. Cifrele oficiale par sa le dea dreptate. La acest moment, dupa ce a trecut valul de Omicron care a afectat pe toata lumea de parca nu ar fi existat vaccin, se mentin niveluri ridicate de cazuri de covid doar in tarile injectate masiv cu mRMA. Doar tarile vaccinate mai putin au acum cazuri mai putine fata de momentul 0 al inceperii „vaccinarii”, adica startul de an 2021. 

Portugalia, Germania, Italia si Franta au la acest moment mai multe cazuri de covid pe zi fata de momentul de dinainte de a incepe vaccinarea.

Singurele tari care au mai putin cazuri fata de momentul erei preMrna sunt Romania si Bulgaria, de departe cu cele mai putine cazuri raportate la milionul de locuitori, dar si SUA, care este vaccinata mai putin cu mRNA raportat la totalul populatiei, dar si Marea Britanie (injectata in majoritate cu vector viral).

Asadar, privind cifrele, se poate deduce ca unii medici ar avea dreptate: mRNA slabeste sistemul imunitar, iar cei dublu sau triplu injectati cu mRNA trag acum cu covidul si cine stie cu ce alte boli pe viitor.

De departe, așa cum se vede în grafice, Romania si Bulgaria au depasit cel mai rapid valul de Omicron, care a venit si a plecat rapid, in timp ce in celelalte tari cazurile persista destul de ridicat si fluctuant.

Știați că? 66% in populația globului era înțepată cel puțin o dată cu seruri anticovid, pe 16 mai 2022?

Iata datele mai jos. Ca explicație, am adaugat rata de vaccinare in titlu pentru fiecare tara, iar sub graficul fiecarei tari am aratat numarul de cazuri pe zi la acest moment, fata de numarul de cazuri pe zi chiar inainte de inceperea vaccinarilor. Datele mai inidica sifaptul ca serurile mRNA nu au imunizat, asa cum s-a spus, si nici nu au oprit raspandirea bolii, asa cum s-a spus - ceea ce inseamna ca nu pot fi numite „vaccinuri”. Daca ar fi scazut rata spitalizarilor, ceea ce este de discutat  si de dovedit, e pot numi cel mult un „tratament”, un „medicament” fie el actionat genetic.

Nu exista un vaccin care sa se faca de patru ori intr-un interval de nici un an si jumatate, asa cum e in Romania unde prima doza a fost in ianuarie 2021, iar a patra a inceput pe 16 mai 2022. Vaccinurile fie se fac pe viata, fie in cel mai rau caz pentru gripe o data pe an. Paracetamolul se poate lua de patru ori pe an, la fel ca si serul mRNA. Iar Paracetamolul nu se numeste vaccin, este un medicament in cadrul unui tratament. mRna este, asadar, un tratament, un medicament care actioneaza la nivel genetic.

Datele sunt luate din Google, care preia doar informatii oficiale raportate de fiecare tara in parte. Pentru comparatie s-au folosit datele actuale din mai 2022, fata de cele din intervalul ianuarie - martie 2021 cand a inceput „campania de vaccinare” pe plan mondial.

Italia (80% dublu vaccinata si 67% cu a treia doza)

Italia are in jur de 30.000 de cazuri noi de covid pe zi in mai 2022, mai multe decat la inceput de 2021, inainte sa inceapa vaccinarea cand inregistra in jur de 10.000 pe zi. De trei ori mai multe acum, cu tara vaccinata in majoritate.

Germania (77% dublu intepata si 65% triplu intepata)

Germania in jur de 90.000 de cazuri noi pe zi, in timp ce inainte sa inceapa vaccinarea avea 30.000 pe zi. De trei ori mai multe acum.

Portugalia (94% intepata cu doua doze mRNA si 64% cu trei doze)

Portugalia raportat 50.000 de cazuri in ultimele doua zile (adica 25.000 pe zi), in timp ce inainte sa inceapa vaccinarea avea intre 3.000 si 5.000 de cazuri pe zi. De 5-7 ori mai mult acum.

Franta (78% dublu vaccianta si 56% cu doza trei)

Franta a avut pana recent si 130.00 de noi cazuri pe zi, acum are in jur de 30.000 zilnic. Inainte de a incepe vaccinarea avea intre 12.000 si 20.000 de cazuri pe zi. De 1.5-2 ori mai multe acum fata de era prevaccin.

Spania (87% dublu vaccianta si 52% cu doza trei)

Spania are o medie de 20.000 de noi cazuri pe zi, iar inainte de inceperea vaccinarii avea in jur de 12.000 pe zi. De aproximativ doua ori mai multe.

SUA (66% dublu vaccianta si 30% cu doza trei)

SUA mai putin vaccinata cu doua doze si mult mai putin cu a treia, ca procentaj total al populatiei, comparativ cu tarile enumerate mai sus este singura care are mai putin cazuri acum fata de momentul inceperii vaccinarii.SUA are 107.000 de cazuri pe zi la acest moment, fata de inceputul vaccinarii cand inregistra 120.000 pe zi. SUA are cazuri mai putine, asadar acum, fata de momentul inceperii vaccinarii.

Marea Britanie (73% dublu vaccianta cu in majoitate cu vector viral si 37% cu doza trei nRNA)

Marea Britanie sta mult mai bine decat tarile care au apelat exclusiv la Pfizer si Moderna. Marea Britanie are in jur de 6.000 de cazuri pe zi, fata de cele intre 30.000 si 60.000 pe zi in medie inainte sa inceapa vaccinarea. De 5-10 ori mai putine cazuri,

Romania (42% dublu vaccianta in majoritate cu mRNA si 10% intepata cu doza 3 tot de mRNA)

Romania are intre 300 si 500 de cazuri pe zi, in timp ce inainte de inceperea vaccinarii avea in jur de 3.000 pe zi. De 6-10 ori mai putine.

Bulgaria (29% dublu vaccianta si 10% cu doza trei)

Bulgaria are intre 100 si 300 de cazuri pe zi, fata de 3.000 la inceputul vaccinarii. De 10-30 de ori mai putine.

 



Cifre postvaccinare: Romania, Bulgaria, Marea Britanie si SUA - cele mai putin injectate cu mRNA au cele mai putine cazuri de covid. Explozie in tarile injectate masiv