Extrasport

S-a observat? Ce va urma?

Țările din Uniunea Europeană, inclusiv România, au început retorica de „liberare”. Renunțatea la Certiticatul Verde care „nu a funcționat”, conform ultimelor declarații politice. Ce am trăit ca oameni în ultimii doi ani? S-a observat. Ce va urma după observație? 

Certificatul Verde covid se va desființa în România. A fost deja desființat în Danemarca. Dar, rețineți din articolul cu link, „nu se știe ce se va întâmpla în decembrie”. Aceste informații atent alese au tendința de a face lumea să se relaxeze. Dar nu cred că este deloc așa.

Ce am trăit în ultimii doi ani? Pe scurt: S-A OBSERVAT.

„S-a”, adică un verb la reflexiv, la impersonal. Deși observația a fost atentă și personală.

S-a observat comportamentul oamenilor în fața fricii de moarte și modul la care au acceptat orice doar să scape de moarte sau ca să aibă iluzia că vor redeveni liberi. Au acceptat inclusiv să încalce legea cu vaccinări fictive, sub pedeapsa privării de libertate.

S-a observat cum oamenii au cerut vaccinurile, au acceptat restricțiile și i-au blamat pe cei care nu s-au conformat (mai țineți minte revoltele asupra celor care la început nu purtau masca în magazine, în 2020, când în România erau 20 de cazuri de covid pe zi?).

S-a observat cum nimeni nu a mai analizat măsurile ridicole și minciunile care au trecut.

S-a observat cum oamenii pot accepta rapid substanțe sintetice fără precedent introduse în corp. Să nu uităm că mRNA-ul din serul covid este un cod sintetic, creat de om, nu un material organic. 

S-a observat ce ușor se pot introduce legi ale sănătății în numele fricii de moarte.

S-a observat cum oamenii, de frică, au acceptat să creadă orbește din mai multe motive: să scape de moarte, să iasă din restricții, să îi protejeze pe alții. 

S-a observat ce ușor îi faci pe cam toți să repete ca papagalii în toate cercurile ce li s-a spus în toată media de pe toată planeta, de către toți cei aleși.

S-a observat rapiditatea cu care se poate executa un program la nivel planetar. Pentru că o pandemie ține 18-24 de luni, așa cum arăta acest studiu din 2020. Acest lucru s-a știut. Iar în nici 24 de luni a fost vaccinată 54% din planetă.

S-a observat cum a fost implementat un plan de oameni din mai multe categorii: cei care l-au pus la cale, cei aleși, dar și unii veniți pe drum, cumpărați pe arginți ca să-și trădeze meseriile și principiile. 

S-a observat că nimeni sau prea puțini au avut o problemă cu asta. 

S-a observat că cei care au observat pot fi eliminați prin a fi ignorați la modul general sau alte metode, până la eliminare fizică sau tăierea mijloacelor de trai.

S-a observat că oamenii pot adopta rapid un cod digital pentru a-l folosi zi de zi.

S-a observat că totul a plecat dintr-un punct cu promisiuni și s-a ajuns în altul, fără ca promisiunile inițiale să fie pe masă, fără ca masele să obiecteze și să își pună întrebări. Pe principiul intri în horă, joci. Și apoi dansezi până cazi.

S-a observat cât de ușor cad oamenii în șantaj și îl acceptă. Șantajul a fost format din zeci și sute de constrângeri, segmentate pe audiențe, ale Certificatului Verde. 

S-a observat că persoanele convinse din diverse motive să se imunizeze nu prea au crâcnit când s-au îmbolnăvit, ba din contră au fost mulțumite că nu au murit.

S-a observat cum evidența, cea a celor 98,5% dintre persoanele care s-au făcut bine de covid fără probleme, pot fi complet ignorați. 

S-a observat că oamenii cred că li se vrea binele. 

S-a observat că definiția „vaccinului” a fost schimbată în 2020 pentru prima oară după zeci de ani și nimeni nu a avut o problemă cu asta.

Ce urmează, după ce s-au observat toate astea? Nu, răspunsul nu este că va fi ca „înainte”.

Era PreMRNA este și va fi de domeniul trecutului. Sau sunt eu prea suspicios. Vedem.

Vadim Cușnarencu



S-a observat? Ce va urma?