Extrasport

Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite

Craciunul a insemnat si o mica goana sau vanatoare de preturi pentru cadourile celor mici. Cel mai dorit cadou pe segmentul fetitelor a fost papusa Elsa Karaoke. O prostisoara scumpa, dar... copiii sunt copii, mai ales de Craciun. Un mic tur de magazine a aratat cine a avut cel mai mic pret pentru acest dorit produs. Iata comparatia si cu fotografiile aferente de pe 23 decembrie din Carrefour, Emag, Diverta dar si Amazon.de.

La Carrefour, papusa a avut reducere de la 459 de lei la 349 de lei.

La Diverta pretul a ramas constant: 449 de lei. Fusesem si saptamana trecuta, papusa si-a pastrat pretul mare, insa in ciuda acestui fapt pe data de 23 decembrie mai ramasesera doar cateva bucati, semn ca se cumparase. Mi-e greu sa inteleg publicul si strategia de vanzari ale Diverta. 

La Emag, pretul a fost de 320 de lei, redus de la 449, incepand de pe 19 decembrie si pana pe 22 decembrie. Apoi, pe data de 23 si 24 decembrie, reducerea a fost si mai mare, papusa putandu-se cumpara cu 298 de lei.

Pe Amazon.de, papusa initial la 70 de euro, apoi 61 de euro, dar cu tot cu transport ajungea la un pret putin mai mare decat la Emag, plus ca livrarea se facea dupa Craciun.

Castigator, cel putin in cazul meu de aceasta data, a fost Emag, cu 298 de lei si livrare de pe o zi pe alta in punctul de livrare Baneasa. 

Mai jos sunt fotografiile din magazine sau, dupa caz, capturile de ecran de pe magazinele online mentionate mai sus. Toate au fost realizate pe data de 23 decembrie 2015.

Carrefour

Diverta

Emag

Amazon.de



Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite