Extrasport

Atac cu bomba in aeroportul din Bruxelles. Clipe de groaza pentru Mircea Rednic si fiica acestuia (FOTO si VIDEO)

Doua explozii puternice au avut loc, marti dimineata, in aeroportul din Bruxelles s-au soldat cu 13 morti si alti 35 de raniti. Printre persoanele aflate la fata locului s-a numarat si Luana Rednic, fiica antrenorului dinamovist Mircea Rednic. Aceasta a scapat nevatamata, dar a povestit clipele de groaza traite acolo.

"Am alergat si nu m-am uitat in jur. Am vazut raniti si nu mi-am dat seama daca mai erau in viata. Imi era frica sa nu alerg spre un loc unde era o bomba", a declarat Luana Rednic pentru gsp.ro

Potrivit acesteia, cele doua pachete cu material explozibil au fost puse la un restaurant si la o farmacie din incinta aeroportului din Bruxelles.

Luana Rednic mai povesteste ca oamenii care au supravietuit celor doua deflagratii au fost evacuti chiar pe pista aerportului, in spatiu deschis, si ca intreg locul este impanzit de salvari, pompieri si forte de securitate.

"In timp ce vorbeam cu ea s-a auzit o explozie foarte puternica. Era galagie mare, fum, cadeau tavanele in timp ce fugeau. E haos mare acolo. Acum au fost preluati de cei de la securitate si dusi pe pista. Fiica mea e foarte speriata", a declarat Mircea Rednic la postul B1TV.

Guvernul belgian a ridicat nivelul de alerta terorista la gradul patru, cel mai inalt posibil. Potrivit unui procuror belgian citat de AFP atentatul de marti dimineata a fost produs de un atacator sinucigas.

Atentatele din aeroport se produc la doar cateva zile dupa ce personajul considerat a fi pus la cale atentatele teroriste de la Paris din toamna anului 2015 a fost capturat in urma unor schimburi de focuri.



Atac cu bomba in aeroportul din Bruxelles. Clipe de groaza pentru Mircea Rednic si fiica acestuia (FOTO si VIDEO)