EURO 2024

Primele reacții din rândul tricolorilor. Burcă: ”Acest turneu să fie un început”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

România a părăsit EURO 2024 în faza optimilor de finală, după înfrângerea suferită cu 3-0 în fața Olandei, o echipă superioară la toate capitolele.

Mai mulți dintre titularii României în meciul cu Olanda au vorbit la Pro Tv despre înfrângerea de la Munchen.

”O seară tristă pentru noi. Ne bucurăm că am ieșit din grupă de pe primul loc, am încercat să trecem mai departe. A venit acel gol la prima oportunitate și ne-a destabilizat puțin. Chiar am încercat să revenim, dar ne-am deschis și au venit acele goluri pe final. Suntem dezamăgiți, dar în același timp...acesta este nivelul. Acest turneu trebuie să fie un început, să progresăm și să nu mai mergem din opt în opt ani” (Andrei Burcă).

”E clar că ne doare, ne-am dorit să jucăm cât mai mult în această vară. Ne-am oprit aici din păcate, dar cred că am dat totul și ne bucurăm că am făcut lumea fericită” (Denis Drăguș).

”Suntem dezamăgiți, dar cred că am ieșit cu capul sus din acest turneu (Răzvan Marin).

”Sunt convins că am lăsat ce aveam mai bun pe teren. Olanda s-a dovedit mai bună, a dominat jocul. Cu ușurință poate câștiga Campionatul European. Ieșim cu capul sus conștienți că putem aduce mai multe rezultate bune pentru România. O experiență pe care o voi purta toată viața în inima mea” (Radu Drăgușin).

”Cred că am făcut o treabă bună, că după 24 de ani am ieșit dintr-o grupă la un turneu final. Sunt mândru de toți românii pentru ceea ce au putut să facă aici” (Nicolae Stanciu).

 


Primele reacții din rândul tricolorilor. Burcă: ”Acest turneu să fie un început”