EURO 2024

Presa franceză despre Deschamps: „Du-te să joci padel la Monaco”. Zidane, așteptat să preia

Sursă foto: https://x.com/yacine_youssfi

Presa din Franța l-a pus la zid pe antrenorul Franței, Didier Deschamps, după eliminarea cu 2-1 din semifinalele EURO 2024, contra Spaniei.

 

Siteul RMC a fost foarte critic la adresa lui Deschamps pentru eliminarea Franței împotriva Spaniei și speră ca Zidane să preia conducerea naționalei Franței.

Eliminarea Franței împotriva Spaniei este puternic criticată în țară, deoarece francezii aveau multe speranțe în a putea câștiga un trofeu pe care nu l-a mai obținut din 2000. A nu ajunge în finala de la Berlin pare un eșec și una dintre cele mai critice voci în Francia este a jurnalistului Daniel Riolo.

Fostul jucător francez a fost mereu foarte critic. „Deschamp, oprește-te. Du-te să joci padel la Monaco, mai departe. Deschamps nu vrea ca Zidane să vină la naționala Franței pentru că știe că toată lumea își dorește asta.Este împotriva acestei idei. Se duelează atât de mult încât este de așteptat ca Zidane, imediat la națională, să devină rapid un salvator. În acelasși timp, depre Deschamps - cel care a câștigat Cupa Mondială și a petrecut ceva timp la EURO - ne dorim. el să plece”, a scris Riolo.

„Deschamps vrea ca oamenii să-l iubească și vede clar că oamenii nu-l plac deloc. El va fi mereu în umbra lui Zidane și Platini, iar asta este dificil”, a mai scris Riolo.

„Va trebui să așteptăm să aflăm ce se întâmplă cu viitorul naționalei Franței, întrucât va fi o dezbatere națională în următoarele zile, după ce au acumulat trei eșecuri consecutive. Franța, jucător cu jucător, are una dintre cele mai bune echipe naționale de pe planetă, dar de când a câștigat Cupa Mondială în 2018 nu a reușit să ridice niciun titlu”, a conchis acesta.Presa franceză despre Deschamps: „Du-te să joci padel la Monaco”. Zidane, așteptat să preia