EURO 2024

Mbappe a lipsit la conferința de presă de dinaintea partidei cu Spania

Sursă foto: https://x.com/_BeFootball/

Kylian Mbappe, căpitanul echipei Franței, a lipsit la conferința de presă de dinaintea finalei din semifinale pe care echipa sa o joacă împotriva Spaniei la EURO 2024, marți de la ora 22:00, live pe onlinesport.ro

Atacantul a primit numeroase critici ca urmare a meciurilor sale de la EURO 2024, unde nu a marcat nici un gol din acțiune. El nu a apărut în sala de presă în calitate de căpitan și vrea să se concentreze pentru a ajunge în finală.

Kylian Mbappe va fi pe teren în meciul cu Spania și este conștient că nu trece prin cel mai bun moment al său, dar numără minutele până la duelul cu La Roja. Știe că toate privirile sunt ațintite asupra lui, atât din partea Franței, în calitate de căpitan al Les Bleus, cât și din partea unei mari părți a suporterilor spanioli, în special a celor de la Real Madrid, noua sa echipă de club.

În Spania, presa locală consideră că meciul contra Spaniei reprezintă pentru Mbappe un fel de scrisoare de prezentare înainte de ajunge la Madrid pentru prezentarea de pe Santiago Bernabeu, de pe 16 iulie.

Luni, atât presa spaniolă, cât și cea franceză îl așteptau în sala de presă pe Kylian, dar au avut o surpriză, pentru că acesta nu a apărut. În schimb, Mbappe a avut timp să facă niște declarații politice despre alegerile din țara sa. 

Nu a mai fost văzut pe conturile sale de socializare și nici ieri în sala de presă. A decis să rămână tăcut și să se concentreze asupra întâlnirii din această seară. De asemenea, nu este străin de criticile care au apărut în această ultimă săptămână legate de contribuția sa limitată de până acum la EURO 2024, unde a marcat doar un gol din penalty. Dar Kylian așteaptă momentul meciului pentru a vorbi pe teren și să arate clar că este în măsură să-și ajute echipa pentru a ajunge și câștiga finala de la Berlin.

Didier Deschamps și-a arătat încă o dată sprijinul pentru Mbappé, în ciuda criticilor legate de performanța sa slabă. Fără îndoială, după conferința de presă de luni, antrenorul se așteaptă la cel mai bun joc de la vedeta sa împotriva Spaniei.Mbappe a lipsit la conferința de presă de dinaintea partidei cu Spania