EURO 2024

Kylian Mbappe și-a rupt nasul la EURO 2024

Kylian Mbappe s-a accidentat grav la nas, luni seară, în partida de debut a Franței jucată la EURO contra Austriei și încheiată cu 1-0 pentru „les bleus”.

Kylian Mbappe a suferit o accidentare urâtă în timp ce încerca să sară la cap. o lovitură de cap târziu. A suferit ceea ce părea a fi un nas rupt.

El a sărit pentru o lovitură de cap la sfârșitul reprizei secunde, dar s-a lovit cu fața de umărul lui Kevin Danso. Căpitanul Franței, în vârstă de 25 de ani, a căzut imediat în agonie, iar sângele îi curgea din nas.

Din imaginile scurte în care Mbappe a lăsat să i se vadă nasul s-a observat faptul că osul nazal era deplasat sever din partea superioară.

Personalul medical francez a venit să se îngrijească de jucătorul lor vedetă, a cărui cămașă albă a fost rapid pătată de roșu cu sângele lui. După ce a fost scos pe margine, Mbappe a revenit pe teren și a fost în mod bizar, apoi avertizat de arbitru pentru amânarea jocului.

În cele din urmă, a fost înlocuit de Olivier Giroud. „A suferit ceea ce pare a fi un nas rupt”, a spus comentatorul ITV Sam Matterface.Kylian Mbappe și-a rupt nasul la EURO 2024