EURO 2024

Edward Iordănescu: ”Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt”. Lasă de înțeles că ar putea pleca de la națională

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selecționerul Edward Iordănescu a vorbit la cald despre înfrângerea cu Olanda și eliminarea României de la EURO 2024.

”Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt, pentru noi și pentru români. Ne-am dorit foarte mult și am dat totul. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate să aducă în viitor lucruri foarte bune. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulțumesc băieților, au depășit așteptări, au rupt bariere. Ne-am calificat de pe primul loc, am câștigat grupa de la EURO, dar într-o lună e greu să depășești decalaje de zeci de ani”, a spus Edward Iordănescu la Protv.

”Toate golurile sunt acțiuni individuale, calitate foarte mare. E trist că am pierdut 3-0. Ne-a dat peste cap și tot ce s-a întâmplat, am făcut improvizație la improvizație.

”Pentru mine lucrurile sunt clare. Această echipă poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranță va fi o discuție cu președintele FRF, dar în același timp va fi o discuție cu familia mea.

”Familia mea are mai mare nevoie de mine decât are nevoie echipa națională. N-a fost ușor în ultimii doi ani și jumătate”, a mai spus Iordănescu.

Contractul lui Edward Iordănescu s-a încheiat odată cu acest turneu final.Edward Iordănescu: ”Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt”. Lasă de înțeles că ar putea pleca de la națională