EURO 2024

Belgia a jucat la alibi cu Ucraina și era să plece acasă. În optimi ”dracii roșii” vor înfrunta infernul

Sursă foto: https://x.com/ManCity

Echipa Belgiei a ținut cu dinții de un egal fără goluri contra Ucrainei și a făcut rost de o confruntare cu Franța în optimile de finală.

Marile vedete ale Belgiei au părut în multe momente ale jocului că nu forțează pentru a obține victoria și că se mulțumesc cu egalul.

Ucraina nu avea altă variantă decât victoria și pe final de meci au fost aproape să marcheze direct din corner prin Malinovsky.

Belgienii au avut mare noroc, mingea fiind respinsă in extremis de pe linia porții de portarul Casteels.

Cea mai mare ocazie a belgienilor a fost ratată de Carrasco, șutul acestuia fiind respins in extremis de portarul ucrainean.

Belgia și-a atins obiectivul de a nu pierde cu Ucraina, dar a încheiat pe locul doi și va întâlni Franța în optimile de finală.

Când ai posesia în jumătatea adversă și tu, Belgia cap de serie la tragerea la sorți și locul trei mondial, joci înapoi până la portar, fotbalul nu te iartă!

Ucraina este singura echipă eliminată din Grupa E, o grupă în care toate cele patru formații au încheiat cu același număr de puncte.Belgia a jucat la alibi cu Ucraina și era să plece acasă. În optimi ”dracii roșii” vor înfrunta infernul