Euro 2012

Maradona: ”Cristiano Ronaldo merita o statuie la Lisabona”

Fostul international argentinian Diego Armando Maradona a declarat, miercuri, ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo merita o statuie la Lisabona, informeaza Corriere dello Sport.

"Cristiano Ronaldo merita o statuie la Lisabona. În ultimii ani, el s-a simtit frustrat si nesigur din cauza rezultatelor de la nationala care au întârziat sa apara. Ronaldo este cel mai bun jucator al lumii în acest moment alaturi de Lionel Messi si poate aduce bucurie portughezilor. Paulo Bento a pus în scena o aparare de nivel mondial, o linie de mijloc încrezatoare si i-a lasat libertate în atac lui Ronaldo care acum poate marca cu mai multa usurinta", a spus Maradona.

Portugalia va întâlni, miercuri, de la ora 21.45, la Donetk, echipa Spaniei în semifinalele Campionatului European.

Maradona a vorbit si despre semifinala de la Euro-2012 dintre Portugalia si Spania: "Va fi o semifinala foarte frumoasa. Spania continua sa domine cu o usurinta iritanta, dar nu mai este echipa de acum doi ani care câstiga titlul mondial. Portugalia poate câstiga doar daca nu se va apara tot timpul. Daca va sta mai mult în defensiva, Spania o va distruge".

 



Maradona: ”Cristiano Ronaldo merita o statuie la Lisabona”