Efortuna Sport

West Bromwich – Aston Villa, meciul decisiv pentru finala de Premier League

Sursă foto: https://twitter.com/AVFCOfficial/

Cele doua rivale din Birmingham se infrunta, marti seara, pentru un loc in finala barajului de promovare din Championship in Premier League.

Aston Villa a castigat meciul tur, cu 2-1, dupa ce a fost condusa pe teren propriu de West Brom.

Gazdele de marti nu pot conta pe golgeterul Dwight Gayle, un jucator care a marcat 24 de goluri in actualul sezon de Championship.

In sase din ultimele sapte meciuri ale celor de la West Bromwich Albion au marcat ambele echipe si s-au marcat de fiecare data cel putin trei goluri.

Victorie WBA
Egal
Victorie Aston Villa

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Statistica este de partea celor de la West Bromwich Albion, formatie care n-a pierdut ultimele sapte meciuri cu Aston Villa pe teren propriu.

Aston Villa a inregistrat o singura infrangere in ultimele 14 meciuri de campionat. Interesant este ca Villa a primit gol in sase din ultimele noua meciuri castigate.

Un semn de intrebare este dat de starea medicala a lui Tammy Abraham, golgeterul lui Aston Villa in acest sezon, cu 26 de reusite.

Castigatoarea meciului dintre WBA si Aston Villa o va intalni in finala barajului de promovare pe castigatoarea dublei Leeds United - Derby County (1-0 in tur).



West Bromwich – Aston Villa, meciul decisiv pentru finala de Premier League