Efortuna Sport

Viitorul - Steaua: echipa lui Hagi are 11 infrangeri la rand in fata ros-albastrilor

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Meciul de sambata seara (20:30) dintre Viitorul si Steaua nu este doar o partida intre echipele aflate la egalitate de puncte in fruntea clasamentului.

Viitorul a dezvoltat un adevarat complext in fata Stelei dupa prima si singura victorie obtinuta in Liga 1 in fata ros-albastrilor, un 5-2 pe Ghencea in 19 mai 2013.

De atunci echipa lui Gheorghe Hagi a pierdut toate cele 11 intalniri cu Steaua din campionat.

Steaua e favorita la Fortuna pentru victorie cu o cota de 2.20

“Nu mai conteaza nimic din ce a fost pana acum. E prima data cand ne intalnim cu ei si suntem la egalitate de puncte”, a spus antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf.

La randul sau, Hagi a implorat norocul pentru a castiga contra Stelei.

“Sper ca la meciul cu Steaua sa am noroc. Sa nu joc bine, dar sa am noroc si sa castig. Sa greseasca Nita si noi sa dam gol”, a spus antrenorul celor de la Viitorul.

Daca ne uitam pe ultimele rezultate Viitorul ar avea nevoie si de noroc pentru a marca, pentru ca nu a mai facut-o de doua partide. Cu CFR Cluj si Dinamo jucatorii lui Hagi n-au mai gasit drumul la finalizare.

Invinsa de Steaua in ultimele sase meciuri disputate pe teren propriu, Viitorul asteapta acum noul lider din Liga 1 cu o serie impresionanta: 13 meciuri fara infrangere acasa.

De cealalta parte, Steaua este neinvinsa in deplasare in ultimele trei meciuri si moralul echipei este unul ridicat dupa victoria cu CFR Cluj, scor 2-0, din prima etapa a playoff-ului.

Echipele probabile

Viitorul: Rimniceanu - Benzar, Tiru, Boli, Ganea - Rosu, Nedelcu, Purece - Chitu, Morar, Coman.
Steaua: Nita - Balasa, Tamas, Moke, Momcilovic - Popescu, Muniru - Jakolis, Boldrin, De Amorim - Alibec.



Viitorul - Steaua: echipa lui Hagi are 11 infrangeri la rand in fata ros-albastrilor